Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Löpning

Vid två tillfällen (2 och 4 april) kommer vi att ordna med gemensamma löpturer nära centrala Örebro. Vid varje tillfälle finns en grupp för de som vill springa lite snabbare och en annan för de som vill lunka. Löpningen kommer dra igång 06.45 båda dagarna.
Det är kostnadsfritt att delta på löpningen.
 
Vid ena tillfället kommer vi att se city med flera av Örebros sevärdheter, vid det andra tillfället går slingan ut i naturen, bort från stan. Välkommen att haka på!
Vi möts utanför Conventums kongressingång, Fabriksgatan 17-19

Svanskådning, onsdagen den 3 april kl 06,30

I månadsskiftet mars-april rastar tusentals sångssvanar vid sjön Tysslingen 1 mil väster om Örebro. Ett skådespel som mycket väl kan jämföras med den berömda trandansen vid Hornborgarsjön. Rekordet är över 5000 svanar vid sjön samtidigt. Ingen vet hur många som kommer att vara där på morgonen 3 april men eftersom barnveckan ligger exakt rätt i tid så ordnar vi en utflykt dit för den som vill följa med och se detta skådespel . Vi kommer att åka dit gemensamt med buss som hämtar upp oss utanför kongressanläggningen. Det kommer att serveras ett litet frukostpaket. Vi beräknar vara tillbaka ca 08.00
Det kostnad 185 SEK exkl. moms för att delta på svanskådningen.

Platserna är begränsade och ni anmäler er till arrangemanget i samband med anmälan till konferensen.

För mer info läs här