Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Allmänna villkor för ASTA-dagarna 2021


AVBOKNING AV ANMÄLAN & HOTELLBOKNING

-Om ni mot förmodan inte kan delta på det digitala mötet kan detta avbokas kostnadsfritt fram till 1 februari 2021.
Vid avbokning efter 1 februari 2021 sker ingen återbetalning.

ÖVERLÅTELSE TILL KOLLEGA

-Ja, utifrån rådande förutsättningar tillåter vi att du överlåter din bokning till en kollega. Det enda kravet vi ställer är att om du har anmält dig som medlem i vår förening så krävs att din kollega också är medlem, senast 1 februari 2021.


BETALNING

Du kan välja att betala via faktura (endast deltagare inom Sverige) eller via säker kortbetalning med DIBS. MKON AB bekräftar och fakturerar inkl. moms. Betalningsvillkor är 30 dagar, dock oss tillhanda innan konferensen börjar. Eventuella återbetalningar sker efter konferensen.

Vid felaktigt uppgiven fakturaadress debiteras 280kr. för ny adress och omsändning av faktura.


KONTAKT

MKON AB administrerar mötet och eventuella ändringar/avbokningar och frågor sker skriftligen till therese@mkon.se


VÅR INTEGRITETSPOLICY

Vi värnar om att skydda din personliga integritet. De uppgifter vi ber dig om i anmälan är uppgifter vi behöver för att kunna genomföra mötet, logistiken, login, betalningar etc på korrekt sätt. Vi kommer att lämna relevant information till våra samarbetspartners (resebyrå/hotell/anläggning och industri) med samma syfte. Varken vi eller våra samarbetspartners kommer att dela någon information vidare till tredje part. Vi kan komma att behålla ditt namn och epost-adress för framtida arrangemang, men du är alltid fri att avböja eventuella inbjudningar. Enligt GDPR får vi inte registrera dina uppgifter utan ditt godkännande. Genom att ni bekräftar våra avbokningsregler och sedan klickar på knappen ”Slutför anmälan” i våra formulär godkänner du att vi lagrar dina uppgifter för ovanstående ändamål.

För mer information, läs här.


Alla priser ovan är exkl. moms.