Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Ansök om stipendier

Stipendierna kan sökas av ASTA medlem som varit medlem i minst 2 år och som avser att driva forsknings och eller utvecklingsprojekt inom ämnesområdet.  
Ansökan sker via formulär nedan.

Stipendieutdelningen kommer att ske under ASTA-dagarna i Västerås 24-25 mars 2022

Sista ansökningsdag den 24 febr 2022

Ansökan om medel från ASTAs stipendiefond

Utlysning av forsknings och utvecklingsstipendium
Två stipendier på 50 000 kr vardera avser att stimulera till ökad omvårdnadsforskning inom ämnesområdet astma, allergi och KOL.

Stipendiet kan sökas av ASTA medlem som varit medlem i minst 2 år och som avser att driva forsknings och/eller utvecklingsprojekt inom Allergi, Astma eller KOL.

Fyll i ansökan här!
Skickas ansökan per e-post till: Therese.sterner@mau.se


Eva Österlund Efraimssons minnesfond
Fonden upprättades efter att Eva, vår kollega, vän och styrelsemedlem, hastigt gick bort i en tragisk olycka. Tillsammans med familjen beslutades att fondmedlen skulle gå till forskning och kvalitetsutveckling av vården till personer med KOL och astma, vilket Eva själv brann för.

Utlysning av forsknings- och utvecklingsstipendium
Stipendiet på 20 000kr avser att stimulera till patientnära forskningsarbete inom astma-, allergi- och KOL‐området och lägst på avancerad nivå.

Stipendiet kan sökas av ASTA medlem som varit medlem i minst 2 år och som avser att driva forsknings och eller utvecklingsprojekt inom ämnesområdet.


Fyll i ansökan här!
Skickas ansökan per e-post till: Therese.sterner@mau.se