Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Delmål för ST

Under Barnveckan kommer det finnas ST-kurser som del av det ordinarie programmet. För att uppnå delmålen, och få ditt intyg, måste du ha 100% närvaro på respektive kurs. Vilka sessioner det gäller kommer att presenteras här inom kort.

Hur går jag tillväga för att få mitt intyg?

För att uppnå delmålen måste du bevisa din närvaro i salen genom att scanna QR-koden på din namnskylt (som du hämtar ut i registreringsdisken när du anländer till Barnveckan) på den anvisade iPaden i respektive sal. I vissa fall krävs det att du närvarat på flera sessioner för att uppnå delmål, det specificeras isåfall nedan. Efter avslutad konferens kommer en kunskapsutvärdering finnas tillgänglig på din personliga sida (som skapas i samband med att du registrerar dig till Barnveckan). När du har fått godkänt på utvärderingen kommer ditt eller dina ST-intygatt finnas tillgängliga för utskrift från din personliga sida. Intyget skrivs under av din handledare på hemmakliniken.