Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Logi i Växjö under Barnveckan

I samband med din anmälan till Barnveckan kan du också boka logi. Se våra alternativ och priser nedan. 

Klicka här för att se samtliga hotell på en karta i förhållande till konferensanläggning och tågstation

ELITE PARK HOTEL

Elite Park Hotel, Växjö är ett fyrstjärnigt hotell beläget i den lummiga Teaterparken mitt i Växjös stadskärna. Ett modernt hotell med rum i nordisk, ljus design som bjuder in till både arbete och vila. Elite Park Hotel har en bubbelpool och bastu och dessutom får du som hotellgäst träna på det moderna gymmet Nordic Wellness. Hotellet ligger 10 minuter från stationen, och precis intill Växjö konserthus.

Enkelrum 29 mars: 1 241 kr exkl. moms / natt
Enkelrum 30 mars - 2 april: 1 420 kr exkl. moms / natt

Dubbelrum 29 mars: 1 420 kr exkl. moms / natt
Dubbelrum 30 mars - 2 april: 1 598 kr exkl moms /natt

QUALITY HOTEL ROYAL CORNER

Hotellet, som öppnades 1985, helrenoverades år 2008. Hotellet har en en bassäng med hydromassagebadkar. Varje rum på Quality Hotel Royal Corner inkluderar en plattskärms-TV med kabelkanaler, centralvärme och mörkläggningsdraperier. Hotellet ligger 10 minuter från stationen, och 5 minuter från Växjö konserthus.

Enkelrum: 1 250 kr exkl. moms / natt

Dubbelrum: 1 429 kr exkl. moms / natt

ELITE STADSHOTELLET

Elite Stadshotellet är ett pampigt och vackert hotell som andas gamla anor och erbjuder en klassisk miljö samt moderna bekvämligheter. Hotellet ligger ca 10 minuters promenad från Växjö konserthus men bara ett stenkast från tågstationen. 

Enkelrum 29 mars: 1 241 kr exkl. moms / natt
Enkelrum 30 mars - 2 april: 1 420 kr exkl. moms / natt

Dubbelrum 29 mars: 1 420 kr exkl. moms / natt
Dubbelrum 30 mars - 2 april: 1 598 kr exkl moms /natt

CLARION COLLECTION HOTEL CARDINAL

Clarion Collection Hotel Cardinal är beläget i en tidstypisk byggnad från 1929, som en gång i tiden var biosalong. Hotellet grundades i början av 1980-talet och inredningen på följer en klassisk stil, med moderna inslag i rummen. På vår innergård finns en terrass för alla gäster där man kan sitta ner med sin kopp kaffe eller något svalkande och njuta av lugnet bland prunkande blommor och Cardinals egna odling. Hotellet ligger 3 minuter från stationen, och 5 minuter från Växjö konserthus.

Enkelrum: 1 402 kr exkl. moms / natt

Dubbelrum: 1 580 kr exkl. moms / natt

PM & VÄNNER

Hotellets dekor reflekterar deras filosofi skog, äng och sjö med materialval som öländsk kalksten och massiva ekgolv från de mörka skogarna. Hotellet har en bastu belägen på taket, ett bibliotek och pool som alla gäster får använda. Hotellet ligger 5 minuter från stationen, och 5 minuter från Växjö konserthus.

Enkelrum Classic: 1 583 kr exkl moms / natt

Enkelrum Executive: 1 761 kr exkl moms / natt