Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

ELITE PARK HOTEL

Elite Park Hotel, Växjö är ett fyrstjärnigt hotell beläget i den lummiga Teaterparken mitt i Växjös stadskärna. Ett modernt hotell med rum i nordisk, ljus design som bjuder in till både arbete och vila. Elite Park Hotel har en bubbelpool och bastu och dessutom får du som hotellgäst träna på det moderna gymmet Nordic Wellness.

Hotellet ligger 10 minuter från stationen, och precis intill Växjö konserthus.

Information om priser kommer snart

HOTEL CARDINAL

Clarion Collection Hotel Cardinal är beläget i en tidstypisk byggnad från 1929, som en gång i tiden var biosalong. Hotellet grundades i början av 1980-talet och inredningen på följer en klassisk stil, med moderna inslag i rummen. På vår innergård finns en terrass för alla gäster där man kan sitta ner med sin kopp kaffe eller något svalkande och njuta av lugnet bland prunkande blommor och Cardinals egna odling.

Hotellet ligger 3 minuter från stationen, och 5 minuter från Växjö konserthus.

Information om priser kommer snart

HOTEL ESPLANAD

Hotel Esplanad erbjuder ett bra prisvärt boende i centrala Växjö med fri parkering och med gångavstånd till affärer och resturanger. De har rum av varierande storlek och karaktär och trevlig frukostbuffé. 

Hotellet ligger 10 minuter från stationen, och 5 minuter från Växjö konserthus.

Information om priser kommer snart

ROYAL CORNER

Hotellet, som öppnades 1985, helrenoverades år 2008. Hotellet har en en bassäng med hydromassagebadkar. Varje rum på Quality Hotel Royal Corner inkluderar en plattskärms-TV med kabelkanaler, centralvärme och mörkläggningsdraperier.

Hotellet ligger 10 minuter från stationen, och 5 minuter från Växjö konserthus.

Information om priser kommer snart

PM & VÄNNER

Hotellets dekor reflekterar deras filosofi skog, äng och sjö med materialval som öländsk kalksten och massiva ekgolv från de mörka skogarna. Hotellet har en bastu belägen på taket, ett bibliotek och pool som alla gäster får använda.

Hotellet ligger 5 minuter från stationen, och 5 minuter från Växjö konserthus.

Information om priser kommer snart