Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Grundläggande uppgifter

Välkommen att anmäla dig till Barnveckan 2021!

Som gästföreläsare (ej barnläkare eller barnsjuksköterska) deltar du fritt på Barnveckan den dagen du föreläser. Barnveckan står också för din resa till och från Stockholm (i ekonomiklass) och en natts boende (enkelrum). Du väljer nedan om du vill att vi kontaktar dig för hjälp av bokning av resa eller ej. Väljer du att ordna resa på egen hand återbetalar vi dig efter konferensen när vi har mottagit dina kvitton.

Du är välkommen att delta fler dagar, men då till full avgift. Önskar du delta en dag utöver den dagen du föreläser på väljer du alternativet för en dag (medlem/icke medlem) nedan. Önskar du delta två dagar utöver den dagen du föreläser väljer du alternativet för två dagar (medlem/icke medlem) nedan osv.
Glöm dock inte att fylla i samtliga dagar under Närvaro nedan.

Här på första sidan anger du adressen till din arbetsplats/klinik/företag, inte din privata adress. Längre fram i formuläret finns möjlighet att fylla i korrekt fakturaadress. Se gärna till att du har rätt kostnadsställe/RSID/ansvarsnr/referensnr som behövs för en eventuell faktura.

Om du har några frågor gällande din anmälan, kontakta Amanda Eklund Olajos på MKON amanda@mkon.se.

En bekräftelse skickas till dig så fort vi har hunnit gå igenom din anmälan. Denna kan hamna i spam/skräpposten (speciellt om du använder gmail) så var vänlig och håll utkik där.

Varmt välkommen till Stockholm!


Alla priser nedan visas exklusive moms.

Anmälningsalternativ

Närvaro

Anmälningsalternativ

Hotell

Som gästföreläsare står Barnveckan för en natts boende i Växjö. Om du önskar fler nätter vänligen lägg till det nedan, fast mot en kostnad. Elite Hotel Carolina Tower är det hotell vi erbjuder en fri natts boende på. Önskar du bo på annat hotell får du bekosta detta själv.

Välj hotell

Hämtar hotellrum

Övrigt

Här kan du ange om du har några matallergier eller andra önskemål rörande denna konferens.

Betalning