Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Vårt sociala program

Välkommen att delta i vårt sociala program! Föranmälan är obligatorisk och görs i samband med din anmälan till barnveckan. Se mer detaljer kring varje aktivitet nedan.

Notera att det är begränsat antal platser till det sociala programmet. Först till kvarn!

Måndag 27 september

Vi öppnar kvällsaktiviteterna på Barnveckan med en middag på Junibacken för att avnjuta en middag tillsammans. 

"I unik miljö, med stans bästa läge intill Nybrovikens glittrande vatten minglar ni avskilt, mitt i stan."

Pris: 495 kr exkl. moms
Tid: 19.00
Adress: Galärvarvsvägen 8

Tisdag 28 september

Det sociala programmet på tisdag erbjuder två olika aktiviteter för dig att välja mellan. Välj mellan Moderna Museet och Nationalmuseet. Samtliga alternativ bjuder på mat och visning, men på lite olika vis. Läs mer om varje aktivitet nedan. Varmt välkomna!

Moderna Museet 

Anmäl dig till en kväll på Moderna Museet som är ett av världens ledande museer för modern och samtida konst. Här visas mästerverk som är kända världen över. Museet samling är en dynamisk och växande resurs som visas ur ständigt nya perspektiv. Det kommer vara en rundtur på Museet som sedan följer upp med en god middag och god dryck. 

Pris: 495 kr exkl. moms
Tid: 19.00
Adress: Slupskjulsvägen 7-9

National museum

Innan vi sätter oss ner för att avnjuta en trevlig middag tillsammans med god dryck och trevligt sällskap kommer det vara en guidad visning genom Nationalmuseum. 

Nationalmuseum är Sveriges konst- och designmuseum. Det är också en statlig myndighet med uppgift att främja konsten. I samlingarna finns måleri, skulptur, miniatyrer, konsthantverk, design, teckningar, grafiska blad och porträttfotografier. Sammanlagt består samlingarna av cirka 700 000 föremål från 1500-talet och fram till idag.

Pris: 495 kr exkl. moms
Tid: 19.00
Adress: Södra Blasieholmshamnen 2

Onsdag 29 september

Sista kvällen bjuder vi in er till att avnjuta en 3-rätters middag tillsammans med oss på K-märkt Garnisonen. Kvällen erbjuder god mat och dryck samt underhållning. 

Pris: 600 kr exkl. moms
Tid: 19.00
Adress: Linnégatan 87F