Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Delmål för ST

Under Barnveckan kommer det finnas ST-kurser som del av det ordinarie programmet. För att uppnå delmålen, och få ditt intyg, måste du ha 100% närvaro på kursen/sessionen. Här nedan ser du vad som krävs för respektive delmål. Notera att det krävs föranmälan till viss workshops/kurser och detta görs i samband med din anmälan till Barnveckan.

Hur går jag tillväga för att få mitt intyg?

För att uppnå delmålen måste du bevisa din närvaro i salen genom att scanna QR-koden på din namnskylt (som du hämtar ut i registreringsdisken när du anländer till Barnveckan) på den anvisade iPaden i respektive sal. I vissa fall krävs det att du närvarat på flera sessioner för att uppnå delmål, det specificeras isåfall nedan. Efter avslutad konferens kommer en kunskapsutvärdering finnas tillgänglig på din personliga sida (som skapas i samband med att du registrerar dig till Barnveckan). När du har fått godkänt på utvärderingen kommer ditt eller dina ST-intyg att finnas tillgängliga för utskrift från din personliga sida. Intyget skrivs under av din handledare på hemmakliniken fö SOFS 2015;8. Intyg för SOFS 2008;17 skickas ut av kursledare efter godkänd utvärdeing. 

Tisdag 29 mars

Delmål A2, B2, C1, C5, C8, C9
Survive, Thrive, Transform

Delmål B2, C1, C5, C6, C7 (Barnkardiologi)
Delmål B2, C1, C11 (Barnmedicin)

Med hjärtat i rörelse

Delmål C9
Barn- och ungdomsreumatologi

Delmål B5
Workshop om läkemedel

Delmål C8
Gastroenterologi, hepatologi och nutrition

Delmål C2, C6
Minikurs - Barnendokrinologi för ST-läkare
Onsdag 30 mars

Delmål B5
Workshop om läkemedel

Delmål B3 (läkemedel)
Svenska barnläkarföreningens intresseförening för barn och läkemedel


Torsdag 31 mars

Delmål C4
BLF:s delförening för allergi och lungmedicin

Delmål C1
Barncancer och ärftlighet – nya genetiska metoder – möjligheter och dilemman