Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Information till föreläsare och moderatorer

Skicka in ert föreläsarmaterial här.
Föreläsarservice: Grupprum söder (längst ner i kongresshallen)

Det finns en speciell presentationsdator i salen. För att säkerställa tekniken rekommenderar vi att inte använda egen dator.
Det finns en tekniker i salen som hjälper dig när det är dags för din presentation.

Formatet på presentationen ska vara i PowerPoint och 16:9.

Vi vill att du lämnar in din presentation till teknikern i god tid före din presentation, Du kan lämna in din presentation hos teknikern i grupprum söder på plats senast 2 timmar innan sessionens start eller via Dropbox-länk dagen innan.

Teknikern kommer att kontrollera så att din presentation fungerar på presentationsdatorn oavsett om du lämnar in via länken eller i teknikerrummet.

Mentometerfrågor
Det finns möjlighet för deltagarna att svara på dina mentometerfrågor via kongressappen. Dina frågor kan du lägga in i din PDF presentation och deltagarna ger sina svar via mobiler (svarsmöjligheter är max 8).

Frågor till föreläsarna
Deltagarna kommer att kunna ställa frågor till föreläsarna via kongressappen.
Teknikern i salen kommer att tillhandahålla en iPad där du som moderator kan se alla frågor och välja ut de du tycker är relevanta. Om du får muntliga frågor från publiken i lokalen, tänk på att upprepa dem i mikrofonen.


Läs instruktioner för mentometer här!

INSTRUKTIONER - MODERATORER
Kommunicera med era föreläsare och berätta om nedanstående punkter. Som moderator är du ansvarig för att tiden hålls av föreläsarna. Drar någon över tiden påverkar det hela programmet och efterföljande föreläsningar. Om föreläsaren börjar drar över sin tid meddela att det är 1 minut kvar och be föreläsaren sammanfatta och avsluta.

Frågor från auditoriet kan ställas via Barnveckans app. Frågorna kommer in på paddan som du loggar in på (teknikern kan hjälpa dig om problem) där du lätt kan läsa och sålla bland dem om ni behöver välja ut frågor.

I appen har vi även en mentometerfunktion. Föreläsaren ska innan föreläsningens start meddela auditoriet att de kommer att använda sig av denna funktion och skall ha förberett ett antal frågor. Röstning sker via deltagarens egen smarta telefon.

Föreläsarna har oftast en första slide där eventuell intressekonflikt presenteras. Finns inte detta ber vi er moderatorer att fråga föreläsaren om någon intressekonflikt föreligger.