Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Morgonaktiviteter 
Vi träffas i hotellets reception kl. 06,50 för att gemensamt gå till respektive pass. Passen är 45 min långa med start kl. 07,00

Måndag
Yoga eller
Powertraining – Måndag och torsdag Rask promenad i vackra Tylösand. Vi stannar med jämna mellanrum och utför styrke-, balans- och rörlighetsövningar. 

Tisdag
Yoga eller
Freepower –  En klass för Hetta, Yang och Pondus. Låt explosivitet och kraft möta mjukhet och stillsamhet i ett format där just kontrasterna är tjusningen. Med stora, raka och enkla rörelser är Freepower både frigörande och energigivande för både kroppen och sinnet- en riktigt häftig klass!

Onsdag 
Yoga eller
Strandfys – Utifrån dina egna förutsättningar utmanar vi styrka, kondition och balans på stranden. Här kan allting hända, vi mixar övningar individuellt i eget tempo, med utmaningar som kräver gemensamma krafter. Passar alla då övningarna är enkla att anpassa

Torsdag
Yoga eller
Powertraining – Rask promenad i vackra Tylösand. Vi stannar med jämna mellanrum och utför styrke-, balans- och rörlighetsövningar.