Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Vårt sociala program

Välkommen att delta i vårt sociala program! Föranmälan är obligatorisk och görs i samband med din anmälan till barnveckan. Se mer detaljer kring varje aktivitet nedan.

Notera att det är begränsat antal platser till det sociala programmet. Först till kvarn!

Måndag 22 maj

Vi öppnar kvällsaktiviteterna på Barnveckan med en middag på konferensanläggningen där det kommer att vara en lättare underhållning.

Tid: 19.00
Pris: 495 exkl. moms

Tisdag 23 maj

På tisdagen har vi tre olika alternativ att välja mellan. Samtliga middagar kommer att hållas i stan och det kommer att gå bussar dit och hem.

Hotell Mårtenson

På hotellet mitt i stan kommer ni att bjudas på en härlig 3-rätters middags i samband med en Salsa kurs.

Tid: 19.00
Pris: 495 exkl. moms

Svarta Örnhuset

Varmt välkomna till gamla anrika och slottliknande Svarta Örnhuset. Efter ni avnjutit en härlig 3-rätters middags kommer det vara musikunderhållning och dans.

Tid: 19.00
Pris: 495 exkl. moms

Asian Bank Office

Varmt välkomna till Asian Bank Office. Här kommer det serveras 5-rätters avsmakningsmeny med dem bästa asiatiska smakerna. Efter middagen kommer det bli underhållning både av magiker och DJ.

Tid: 19.00
Pris: 495 exkl. moms

Onsdag 24 maj

Tylösand Hotell

Som avslut efter en härlig konferens tillsammans kommer vi ha en festkväll på Tylösand Hotell med Gatsby tema! Här kommer ni tillsammans avnjuta en 3-rätters middag med musik och dans.

Tid: 19.00
Pris: 600 exkl. moms

Yoga

Varje morgon startar med Yoga kl 07.00 på Hotel Tylösand.