Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Socialt program

Välkommen att delta i vårt sociala program! Föranmälan är obligatorisk och görs i samband med din anmälan till barnveckan. Se mer detaljer kring varje aktivitet nedan.

Notera att det är begränsat antal platser till det sociala programmet. Först till kvarn!

Måndag 22 maj

Hotell Tylösand
På Barnveckans första kväll ordnar vi en middag på Hotell Tylösand i kongresshallen, med havet som närmsta granne, musiker på plats som förgyller kvällen och kanske ett och annat spex.

Det kommer att serveras en tvårättersmiddag med inslag från havet.

18:30 öppnar vi för mingel och vi sätter oss till bords kl. 19.

Tid: 18.30
Pris: 495 exkl. moms

Tisdag 23 maj
På tisdag förflyttar vi oss in till centrala Halmstad, det finns för aftonen två alternativ att välja mellan. 

Det kommer finnas en buss utanför Hotel Tylösands reception. Bussen avgår 18,15

Vill ni åka in till stan tidigare kan ni ta buss #3 som går från Tylösand och stannar mitt i stan på Stora Torg, endast några hundra meter från restaurangerna. Tidtabell finns på hallandstrafiken.se

Vi har bokat buss som går till Hotel Tylösand från Hamngatan kl 00,30 och 01,30. För övriga tiden hänvisar vi till Hallandstrafiken buss #3

Restaurang Franz Bistro (Hotell Mårtenson)
Storgatan 52, Halmstad

Ni kommer att bjudas på en härlig trerätters middag med Musikunderhållning. Vi börjar med mingel innan vi sätter oss till bords.

Tid: 18.45
Pris: 495 exkl. moms

Asian Bank Office
Storgatan 18, Halmstad

Varmt välkomna till Asian Bank Office. Här kommer det serveras en magisk 5-rätters avsmakningsmeny med de bästa asiatiska smakerna. Efter middagen kommer det bli underhållning både av magiker och DJ. Vi inleder med mingel.

Tid: 18.45
Pris: 495 exkl. moms

Onsdag 24 maj

Tylösand Hotell
Vi avslutar Barnveckan tillsammans där vi började, Hotell Tylösand bjuder in till en 3-rätters avslutningsmiddag med Gatsbytema. Känner någon kanske för att gå "all in" på Gatsbytemat, så utlovar vi ett pris för bästa klädsel. Kvällen förgylls av spex, live musik och efterföljande dans som så önskas.
VI öppnar upp för mingel klockan 18.30 och sätter oss vid 19 till bords.

En buss går från Hotel Tylösand in till Halmstad City kl 01.00 om ni önskar transport. 

Tid: 18.30
Pris: 600 exkl. moms

Sociala aktiviteter

Har du lite tid över? Varför inte ta en promenad längs Prins Bertils stig (Blå-grön) en vandrings stig runt Tylösand. Du kan välja hur långa stigar du vill gå via de olika färgerna på leden. För att gå en runda så du hamnar tillbaka till Hotell Tylösand så börjar du med blå stig längs med havet och sedan vid svärjarehålan svänger du in till gröna stigen.
För att se karta, klicka här


Är du konstintresserad? Varför inte ta en promenad runt i hotellet och upplev all kost. Tres Hombres Art är ett av Sveriges största konstgalleri och det finns alldeles omkring oss inne i konferensanläggningen.
För mer info, klicka här