Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Förtäring

För er som ska delta på lunchmöte kommer det finns lunchboxar vid salen. Ta gärna ut er disk efteråt.


Linköping Konsert & Kongress 8 april - 11 april


OBS - ni som har angett specialkost måste hämta maten vid specilkostbordet på LKK. 

Måndag Lunch
Panzerotti fylld med ricotta och spenat, stekt kejsarhatt från saxtorp, ostsås med spenat och svensk padano ost,

Tisdag - Lunch
Bakad kål, gotlandslinser, morotspure, chilirostade gråärtor rödvinsreduktion, friterad lök

Onsdag - Lunch
Ribollita med tryffelcreme på gotlandstryffel

Torsdag - Lunch
Stekost från Najjas mejeri, brynt gnocchi, variation på rotselleri, smörad svampbuljong picklad lök



Scandic Linköping City 8 april

Varmrätt
FLANKSTEK Chorizosmör, potatisterrin, gräddkokt kål, machesallad, bränd syrad lök
Efterrätt
KOLAPAJ Tranbär, rosmaringlass



Knäppingen 9 april

Varmrätt
Brewhouseburgare



Bron 9 april

Varmrätt
Halstrad regnbågsfilé
Vitvinssås, potatispuré, sotad lime, julienngrönsker.
 
Dessert
Crème brulee
mascarpone crème



Garden Linköping Konsert & Kongress 10 april

Förrätt
Varmrökt lax, majonnäs på brynt smör, sjögräskrisp, picklad fänkål, krasse.

Varmrätt
Ankbröst från Munka-Ljungby, pure på brynt vitkål, picklade körsbär, smörad ankbuljong, potatis med örter och vitlök.

Efterrätt
Blåbär från Bondens skafferi, lättvispad grädde från Strands mejeri, havrekaka.