Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Socialt program

Morgonaktiviteter

Varje morgon tisdag till torsdag erbjuds två till tre aktiviteter: medicinsk yoga, en lugn morgonjogg och ett mer intensivt träningspass – på tisdagen ett  intervallpass, på onsdagen styrketräning med kroppen som belastning och på torsdagen löpning.
Vi samlas kl 06.35 vid entrén till konferensen, Konsert och kongress, och delar upp oss efter aktivitet.
-        Jogg och intensivträning sker utomhus, så kläder efter väder! Vi håller på till 7.15 så att tid finns att återvända till hotellet för dusch och ombyte innan konferensdagen börjar.
-        Yoga gör vi inomhus (Backstage på Linköping Konsert & Kongress) tisdag och onsdag fram till 07.30. Inga förkunskaper krävs. Vill du vara ombytt så  går det bra men du kan även yoga i din vanliga kläder. Det finns 20 st yogamattor till låns, vill du, tar du med egen matta.


För er som vill stanna kvar på anläggningen så kommer det finnas duschmöjligheter.

Måndag 8 april 19.00

Måndag kväll bjuds du in till supé på restaurang Verandan vid Ån, med Linköpings läckraste läge. Restaurangen är belägen i Hotell Scandic Citys bottenvåning, just intill Stångån. Här bjuds förstklassig förtäring och tid för samtal och skratt.
Underhåller gör sångaren Marcus Fyrberg.

Verandan vid Ån

Hitta hit: Gamla Tanneforsvägen 51, Linköping
Anmälan: görs i samband med din anmälan till Barnveckan.
Pris: 525 kr


Tisdag 9 april 19.00 (Bussarna går 18.00 från Linköping Konsert & Kongress) 

På tisdagskvällen blir det gemytlig AW i grannstaden Norrköping, mitt i hjärtat av det gamla industrilandskapet. Under bussfärden guidas du över Östgötaslätten och när du kommer fram möts du av brusande vattenfall, Moa Martinsson och en eller annan jonglör. Två val:

Spiseri och Bryggeri Knäppingen 19.00
Ölprovning! Här vankas provning av bryggeriets egna hantverksbryggda  öl, en lokal stolthet. Kanske får vi träffa någon av bröderna Allegria själv!? Vad föredrar du, en ljus Borracho, en syrlig Limón eller kanske en Prima Vera. Obs begränsat antal platser. Möjlighet finns att efter provningen ansluta till Öppna Scenen på Bron. https://www.knappingen.se/ol-bryggeri/

Bron Salonger - Öppen scen! 19.00
Mitt i industriladskapet, en trappa upp i det röda tegelhuset med stora fönster och stålbalkarna synliga i taket, bjuds du en mustig måltid. Ta en nypa luft på terassen med utsikt över Motala Ström, mingla med cirkusartister, och spana in Norrköpings vassaste dansare. https://www.bronsalonger.se/

På Bron är det vi tillsammans som gör kvällen.  Det finns många kreativa förmågor bland oss i Barn-medicin-Sverige – nu har vi chansen att få dela och ta del av det. Ta med din gitarr, ditt munspel, din poesi eller visa oss ditt bästa partytrick. Bara din fantasi sätter gränsen. Tillsammans hyllar vi konsten, kulturen och glädjen att vara tillsammans! Läs mer kring de praktiska detaljerna här. För att säkert få plats på scenen, föranmäl ditt bidrag till sofie.ofverstedt@regionostergotland.se.

Hitta hit Knäppingen: Västgötegatan 19, Norrköping 
Hitta hit Bron: Holmbrogränden 1-5, Norrköping

Anmälan: görs i samband med din anmälan till Barnveckan.
Pris: 525 kr

Bussar till Norrköping: Går från Linköping Konsert & Kongress 18.00.
Bussar från Norrköping: Går från Kjällvindsgatan 5 vid Laxholmsbron 21.30 & 23.00


Onsdag 10 april 19.00

Onsdagen bjuder på galamiddag med temat Hollywood – är du en filmstjärna, regissör, stuntperson eller scripta? Kom som du är eller i full glamour. Vi bjuds på underhållning passande en Oscarsgala med sång, tal och överlämnande av stafettpinnen till nästa Barnveckan-klinik.
Efter middagen spelar Norrköpings Barn- och Ungdomskliniks stolthet, deras alldeles eget klinikband – the Real Croup. Bandet vann årets upplaga av östra Östergötlands mest bejublade klinikbandstävling – ViNstock 2023.

Var: i lokal Garden på Linköping Konsert & Kongress
Anmälan: görs i samband med din anmälan till Barnveckan.
Pris: 650 kr