Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Grundläggande uppgifter

Välkommen att anmäla dig till Framtidens Specialistläkare 2020!

Om du har några frågor gällande anmälan, kontakta Ludwig Berglund på MKON via

ludwig@mkon.se

Befinner du dig på en klinik/sjukhus/universitet så kan det vara svårt att komma igenom anmälan på grund av säkerhetsinställningar och brandväggar. Enstaka landsting har problem med sin webbläsare, prova då att göra anmälan mot ett annat nätverk, webbläsare eller hemifrån.

En specificerad bekräftelse kommer att skickas till dig inom kort så fort vi har hunnit gå igenom din anmälan. Denna kan hamna i spam/skräpposten (speciellt om du använder gmail) så var vänlig och håll utkik där.

Vi kommer att skicka viktig information till din epost längre fram. Det är då viktigt att du anger en epostadress som du vet kan ta emot PDF-filer, länkar och annat. Vi kommer även skicka viss information gällande kongressen till ditt angivna mobiltelefonnummer. 
Här kan du läsa mer om vår integritetspolicy.


Klicka här för avgifter och avbokningsregler.


Digitala Kurser 2020

Värm upp med en digital ST-kurs redan i höst!

Nu i höst erbjuds möjlighet att gå hela tre olika digitala ST-kurser motsvarande delmål gällande Försäkringsmedicin, Sjukdomsförebyggande arbete samt Ledarskap. Dessa, samt alla andra kurser, erbjuds sedan återigen på plats under kongressen 2021. Denna kursverksamhet har som mål att supporta så många ST-läkare som möjligt med att få gå en kurs redan i höst.

Sista dag för anmälan till kurserna är 2020-12-01. Du kan anmäla dig till en eller flera kurser. Kursavgiften avser kursadministration, pre-/posttest, instuderingsuppgift, tillgång till webinar-föreläsningar, utvärdering samt utfärdande av intyg. Det finns inget vinstsyfte med FSL och eventuellt överskott återförs i sin helhet till kongressen 2021.

Kursavgift, exkl moms (inkl anmälningsavgift, pre/posttest samt utfärdande av intyg motsvarande delmål efter genomförd kurs med skriftlig utvärdering).

Priserna nedan är exkusive moms

  • Gå en kurs: 1500:-
  • Gå två kurser: 3000:-
  • Gå tre kurser: 4500:-


Upplägg

De tre kurserna kommer att vara tillgängliga att delta i från 2020-09-15 till och med 2020-12-15. Du kan närsomhelst under denna period gå den/de kurserna du har blivit antagen till. Vi rekommenderar att du i samråd med din chef och schemaläggare frigör arbetstid motsvarande 2 heldagar (kan delas upp över fler dagar) för respektive kurs. Så som tidigare ingår i våra kurser en instuderingsuppgift som du ska göra innan kursen. Uppgiften kan bestå av exempelvis inläsningsmaterial, skrivande av en fallpresentation eller att du ska titta på små filmer. Syftet är att du ska känna dig väl förberedd vid kursstart, så att du kan få ut ännu mer av din kurs. Det ingår i vissa kurser ett så kallat pre- och post-test för utvärdering av uppnådd kompetens. Den fysiska undervisningen har ersatts av förinspelade föreläsningar och intervjuer som du tittar på själv via din dator t ex på arbetsplatsen. Vi genomför därför fortlöpande närvarokontroll på inloggade deltagare (unik deltagarkod) för att kunna utfärda intyg motsvarande delmål i ST. Den sista punkten som ska göras är att skicka in Lipus-kursutvärdering för kursen.


Intyg

När du efter genomförd kurs har skickat in den elektroniska utvärderingen inleder vi granskningen av dina genomförda moment. Intygen skickas därefter ut med en kort handläggningstid. Varje kurs utvärderas separat. Pga GDPR sparas inga personuppgifter efter avslutad kurs. Det betyder att du måste vara mycket noga med att spara ditt intyg själv.Alla obligatoriska fält anges med en asterisk *.

Anmälningsalternativ

Vänligen observera att alla valda kurser är bindande. Om du mot förmodan önskar att göra ändringar avseende kursanmälan måste detta göras senast 1 september 2020.

Fält markerade med * är obligatoriska och måste fyllas i.

Du har möjighet att gå kursen när som helst mellan 2020-09-15 och 2020-12-15.

Anmälningsalternativ

Betalning