Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Avgifter, avbokningsregler och GDPR
Om du har några frågor gällande anmälan, kontakta Ludwig Berglund på MKON via

ludwig@mkon.se


Deltagaravgifter

Kongressen har inget vinstsyfte och deltagaravgiften är balanserad för att täcka utgifterna för arrangemanget.

Varje kurs kostar 1500kr exkl moms. Det finns tre kurser att välja på:

1. Försäkringsmedicin

2. Sjukdomsförebyggande arbete

3. Ledarskap

Du har möjlighet att gå alla tre kurser om du skulle önska det. Totala kostnaden skulle i sådana fall landa på 4500kr exkl moms.
 


Vår integritetspolicy (GDPR)

Vi värnar om att skydda din personliga integritet. De uppgifter vi ber dig om i anmälan är uppgifter vi behöver för att kunna genomföra mötet, logistiken, login, betalningar etc på korrekt sätt. Vi kommer att lämna relevant information med våra samarbetspartners (resebyrå/hotell/anläggning) med samma syfte. Varken vi eller våra samarbetspartners kommer att dela någon information vidare till tredje part. Namn, efternamn, arbetsplats och stad används till deltagarlistan som delas med anmälda deltagare och utställande företag. Vi kan komma att behålla ditt namn och epost-adress för framtida arrangemang, men du är alltid fri att avböja eventuella inbjudningar. Enligt PuL får vi inte registrera dina uppgifter utan ditt godkännande. När du klickar på knappen ”Slutför anmälan” i våra formulär godkänner du att vi lagrar dina uppgifter för ovanstående ändamål.
Läs mer här.