Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Grundläggande uppgifter

Välkommen att anmäla dig till FSLs Kongress 2023!

Om du har några frågor gällande anmälan, kontakta Malin Nilsson på MKON via
malin@mkon.se

Befinner du dig på en klinik/sjukhus/universitet så kan det vara svårt att komma igenom anmälan på grund av säkerhetsinställningar och brandväggar. Enstaka landsting har problem med sin webbläsare, prova då att göra anmälan mot ett annat nätverk, webbläsare eller hemifrån.

En specificerad bekräftelse kommer att skickas till dig inom kort så fort vi har hunnit gå igenom din anmälan. Denna kan hamna i spam/skräpposten (speciellt om du använder gmail) så var vänlig och håll utkik där. I bekräftelsen kommer du även att finna information om instuderingsuppgifter som är obligatoriska att genomföra inför kongressen. 

Klicka här för att läsa om de allmänna villkoren


I formuläret nedan, vänligen fyll i adressen till din arbetsplats och inte din hemadress. 

Anmälningsalternativ

FSL Kongress 2023

Kongressen har inget vinstsyfte. Samtliga priser är i år kraftigt reducerade, för att så många som möjligt ska kunna vara med. Priset för deltagande i kongressen per dag/spår är 1500kr ex. moms. FSL’s priser inkluderar inte boende och resa.


Nyhet för i år! ST-läkare i Region Skåne deltar på kongressens alla tre dagar inkl socialt program utan kostnad p.g.a. central finansiering. Angivelse av fakturauppgifter är ändå obligatoriskt längre ner i formuläret. 

Vid eventuellt förhinder ges inte möjlighet till deltagande digitalt. 

Samtliga priser är exklusive moms.

Närvaro

Anmälningsalternativ

Hotell

Välj hotell

Hämtar hotellrum

Övrigt

Här kan du ange om du har några matallergier eller andra önskemål rörande denna konferens.

Betalning