Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Grundläggande uppgifter

Välkommen att anmäla dig till FSLs Kongress 2023!

Detta anmälningsformulär riktar sig till dig som är ST-anställd i Region Skåne/Skånes privata vårdgivare. Du deltar på kongressens alla tre dagar inkl socialt program utan kostnad p.g.a central finansiering. 

Nu är anmälan till kurserna stängda! Detta eftersom det inte längre finns tid att hinna genomföra de förberedande uppgifterna innan kongressens start.

Om du har några frågor gällande anmälan, kontakta Malin Nilsson på MKON via malin@mkon.se

Befinner du dig på en klinik/sjukhus/universitet så kan det vara svårt att komma igenom anmälan på grund av säkerhetsinställningar och brandväggar. Enstaka landsting har problem med sin webbläsare, prova då att göra anmälan mot ett annat nätverk, webbläsare eller hemifrån.

En specificerad bekräftelse kommer att skickas till dig inom kort så fort vi har hunnit gå igenom din anmälan. Denna kan hamna i spam/skräpposten (speciellt om du använder gmail) så var vänlig och håll utkik där. I bekräftelsen kommer du även att finna information om instuderingsuppgifter som är obligatoriska att genomföra inför kongressen. 

Klicka här för att läsa om de allmänna villkoren


I formuläret nedan, vänligen fyll i adressen till din arbetsplats och inte din hemadress. 

Vid eventuellt förhinder ges inte möjlighet till deltagande digitalt. 

Anmälningsalternativ

Närvaro

Anmälningsalternativ

Hotell

Samtliga hotellpriser är exklusive moms.

Välj hotell

Hämtar hotellrum

Övrigt

Här kan du ange om du har några matallergier eller andra önskemål rörande denna konferens.

Betalning