Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Grundläggande uppgifter

Välkommen att anmäla dig till FSLs digitala kurser våren 2022!

Om du har några frågor gällande anmälan, kontakta Anna Zetterholm på MKON via
anna@mkon.se

Befinner du dig på en klinik/sjukhus/universitet så kan det vara svårt att komma igenom anmälan på grund av säkerhetsinställningar och brandväggar. Enstaka landsting har problem med sin webbläsare, prova då att göra anmälan mot ett annat nätverk, webbläsare eller hemifrån.

En specificerad bekräftelse kommer att skickas till dig inom kort så fort vi har hunnit gå igenom din anmälan. Denna kan hamna i spam/skräpposten (speciellt om du använder gmail) så var vänlig och håll utkik där.

Vi kommer att skicka viktig information till din epost längre fram. Det är då viktigt att du anger en epostadress som du vet kan ta emot PDF-filer, länkar och annat.


Klicka här för att läsa våra allmänna villkor
Digitala Kurser 2022


FSL’s digitala kurser är en stor succé! Vi fortsätter!

Vårkurserna ges under hela mars-april-maj. Dock kan vissa kurser vara begränsade till en kortare kursperiod, var god se den aktuella kursbeskrivningen .

Anmälan
Målgruppen för våra kurser är ST- och BT-läkare som vill utbilda sig och få ett ST-kursintyg. Självklart välkomnas även specialister som vill fortbilda sig och få ett fortbildnings-intyg. Du kan anmäla dig till så många kurser du vill, när du vill.

En kurs kostar 2100:-. Om flera kurser bokas vid samma bokningstillfälle blir priset lägre per kurs (4000:- vid bokning av 2 kurser, 5500:- vid bokning av 3 kurser). Vid bokning av mer än 3 kurser kostar tillkommande kurs i samma bokning 1500:-/kurs. Exempel: En deltagare som bokar tre kurser samtidigt betalar 5500:-. En som bokar fyra kurser samtidigt betalar 7000:-.

Samtliga angivna priser är SEK exkl moms. Kursavgiften avser kursadministration, personlig inlogg i vårt kurssystem, tillgång till inspelade föreläsningar och annat kursmaterial samt utfärdande av kursintyg. Det finns inget vinstsyfte med FSL och eventuellt överskott återförs i sin helhet till utveckling av kurs- och kongressverksamheten.
Anmälan är bindande och personlig.

Vi rekommenderar att du i samråd med din chef och schemaläggare frigör arbetstid för att gå kurs. Hur många dagar en kurs omfattar kan du läsa i kursbeskrivningen.

Vid godkänd kurs, finansieras kursavgiften centralt för ST anställda i Region Skåne/Skånes Privata Vårdgivare.
Upplägg

Du kan närsomhelst under kursperioden gå den/de kurserna du har blivit antagen till. Så som tidigare är alla uppgifter i våra kurser obligatoriska. En uppgift kan bestå av exempelvis inläsningsmaterial (t ex artiklar) eller exempel på patientfall, att du ska titta på små filmer eller lämna in en kort skriftlig uppgift. Den fysiska undervisningen har ersatts av förinspelade föreläsningar eller intervjuer som du tittar på själv via din dator hemma eller t ex på arbetsplatsen. Det ingår i vissa kurser ett så kallat pre- och post-test för utvärdering av uppnådd kompetens samt för att säkerställa att du har tagit del av kursens innehåll. Det ingår i vissa kurser även ett obligatoriskt digitalt seminarium/en digital träff. Den sista punkten som ska göras är att skicka in en elektronisk kursutvärdering. Varje kurs utvärderas separat för att ge kursledare den feedback som behövs för vidare kursutveckling.


Intyg

När du efter genomförd kurs har skickat in den elektroniska utvärderingen inleder vi granskningen av dina genomförda moment. Intyget läggs därefter ut digitalt på din personliga inlogg med en kort handläggningstid.

OBS – Pga GDPR sparas inga personuppgifter efter avslutad kurs. Det betyder att du direkt efter avslutat kurs måste vara mycket noga med att skriva ut intyget (i färg) och spara intyget själv.Alla obligatoriska fält anges med en asterisk *.

Anmälningsalternativ

Välj först hur många kurser du avser att gå.
Välj sedan vilka kurser du vill gå.

Observera att du vid val av kursen Kommunikation redan nu måste bestämma vilken dag du kommer att delta på det obligatoriska seminariet. Se till att avsätta tid till detta redan från början då det momentet krävs för godkännande av kurs. Det digitala seminariet tar ca 2 timmar och din starttid meddelas ca 5 dagar innan seminariet.

Anmälan till samtliga kurser är bindande.

Anmälningsalternativ

Betalning