Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Morgonjogg genom Uppsala med röntgenkollegor och Carolina Wikström
För dig som vill starta dagen med lite frisk luft och rörelse finns möjlighet att hänga med på vår gemensamma morgonjogg! Denna arrangeras onsdagen den 13 september och utgår från Uppsalas centrala delar. Med oss har vi Carolina Wikström, elitlöpare och OS-deltagare. Vi träffas vid halv sju utanför Stadträdgården och ger oss iväg för att hinna få en skymt av Uppsalas närmaste omgivningar i morgonskrud, innan dagens vetenskapliga program drar igång. Sträckan är ca 6 km. Tempot är valfritt, det går också fint att promenera. Alla är välkomna att delta oavsett tempo och erfarenhet. Rundan avslutas där den började vid Stadsträdgårdsingången, där det kommer att finnas kaffe och vatten för den törstige.

Tid: Onsdagen 13 september, kl. 06:30.
📍 Träffpunkt vid Pumphuset utanför Stadträdgården (Munkgatan 1, 753 09 Uppsala).
Anmälan: Ingen föranmälan krävs. Kom som du är, ta gärna med en morgonpigg kollega!
Distans: Ca 6 km, möjlighet att förlänga rundan finns för den som vill hinna lite längre.  För dig som föredrar en kortare runda går det att gena och förkorta till 4 km.
Alternativ träning: Utegym finns i anslutning till Stadsparken/Ulleråker för den som vill morgonträna utomhus men föredrar styrka.


ST-pub
För ST-läkare arrangerar Ungt forum möjlighet till avspänt umgänge i lagom akademisk, historisk och hemlig miljö.
När? 13/9 från kl. 19:00
Avgift: Betalas på plats (självkostnadspris).
Föranmälan: (Icke bindande) krävs - Anmäl dig här!
📍S:t Johannesgatan 20, Uppsala