Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Välkommen som sponsor och utställare på Röntgenveckan!
12-15 september 2023, Uppsala Konsert & Kongress, Uppsala

Efter tio år är det dags igen! 2023 arrangerar Uppsala Röntgenveckan för tredje gången. Veckans tema kommer att vara: AI – i dag och i framtiden. Artificiell intelligens har redan i dag en viktig roll i vår verksamhet utan att vi kanske tänker på det och mer kommer det att bli. Vi hoppas att under veckan kunna belysa dagsläget men framför allt spana in i framtiden gällande såväl AI som andra delar av radiologin. Våra delföreningar planerar för intressanta och lärorika sessioner.

Vi hoppas att ni som utställare ska känna er välkomna till att vara med på plats på UKK i Uppsala den 12-15 september och visa våra deltagare de senaste nyheterna inom radiologin.

Ni har möjlighet att teckna olika utställar- och sponsorpaket. Storsponsorer kommer precis som tidigare erbjudas möjligheten att arrangera en föreläsning inom Röntgenveckans program. Vår utställaransvariga partner Meetx håller i detaljerna gällande de olika paketen. Har ni frågor eller funderingar är ni välkomna att kontakta Meetx som sköter allt gällande sponsring och utställning.

Meetx tar emot er anmälan av monterpersonal samt till det sociala programmet.
Mkon tar emot era hotellbokningar genom länken här.

Mejl: rontgen-utstallning@meetx.se
Hemsida: www.rontgenveckan-utstallning.se

Vi ser framemot att träffas igen på plats och göra givande möten!

Vi önskar alla våra fantastiska utställare och sponsorer välkomna till Uppsala för Röntgenveckan!