Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Fallpresentationstävling

Har du stött på ett spännande fall som varit klurigt, ovanligt eller tog en oväntad vändning? Ta chansen att presentera ditt fall på Röntgenveckan! På tisdagseftermiddagen den 13 september går den återkommande Fallpresentationstävlingen av stapeln. Bidragen presenteras inför jury och åhörare. Ett vinnande fall utses av juryn bestående av en mindre grupp radiologer. Priset utgörs traditionsenligt av ett resestipendium från Ungt Forum och SFMR till nästa års European Congress of Radiology i Wien.

Anmälningsinformation:
För att kunna delta i Fallpresentationstävlingen behöver den ansökande vara anmäld till Röntgenveckan (hela veckan eller den specifika kongressdagen).
I anmälan ska anges: Intresseväckande titel på fallet, en kort fallbeskrivning som motiverar varför fallet är av intresse för fler kollegor, dina kontaktuppgifter inklusive hemsjukhus.
Fallen bör presenteras i Powerpoint-format. Vid anmälan räcker dock en beskrivning av fallet, en färdig powerpoint-presentation behöver inte skickas in i förväg.

Deadline för anmälan är 15 juni 2023.

Skicka in din fallpresentation här!