Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Boka din monter redan nu!

SFAI-veckan 2019 kommer att hållas på Svenska Mässan i Göteborg, 11-13 september 2019.
Mötet arrangeras av Svensk Förening för Anestesi och Intensivvård (SFAI).
Mötet är årligt och samlar ca 600 deltagare från hela Sverige.


Sponsorskap och utställning
Sponsorer och utställare väljer plats i den ordning anmälan kommit in till MKON via det elektroniska formuläret på hemsidan. Sponsorer väljer före utställare.
I montern ingår eluttag. Övrigt material till montern beställs via Svenska Mässan och ingår inte i priset för montern. Beställningsformulär finns här till höger.
Utställningshallen finns i direktanslutning till föreläsningslokalerna. Delegaternas lunch, kaffe och välkomstfest den 11 september kommer att serveras i utställningshallen.
Anmälan av sponsorskap/utställning gör du här på hemsidan. Länk finns till höger.

Symposium
Ett symposium på 30 minuter ingår i Huvudsponsorskapet (beställning före 30 mars 2019, därefter schemaläggs symposium som är beställda av sponsorer). Även sponsorer på nivå 75000 sek kan köpa symposium i mån av plats.  Symposiet är schemalagt till lunchtid på torsdagen, då lunchtiden för deltagarna är förlängd. Max antal symposier är 4 st. Det finns två tillfällen i programmet för symposium och då presenteras 2 symposier parallellt per tillfälle.SFAI-veckan står för lokal och befintlig teknik. Ytterligare teknik, tekniker, kostnader för föreläsare etc. bekostas av sponsorn. SFAI-veckans vetenskapliga kommitté ska godkänna symposiets innehåll och placerar symposiet i passande sal.  Symposiet annonseras tillsammans med övrigt vetenskapligt program, med tydlig information om vilket företag som är ansvarigt.
Deadline för att skicka symposieinnehållet till den vetenskapliga kommittém är den 5:e april 2018.

Mer information om de olika nivåerna och övrig exponering finns här: Utställarnivåer


Kontakt angående sponsorskap & utställning
MKON tar hand om frågor och administration gällande sponsorskap och utställning.
Lotta Ahlbertz, projektledare för SFAI-veckan
tel: +46-(0)704-400802 @: lotta@mkon.seViktiga dokument och länkar

Information om sponsor- och utställningsnivåer
Beställningsformulär för montermaterial 
Information angående utställning
Utställarskiss


Att tänka på!

Vi vill ha en öppen och luftig utställning och vill därför undvika montrar i form av bås.
Om man vill ha en sidovägg, får de endast gå ut en meter, även om montern har två meters djup.

Glöm inte att anmäla er monterpersonal före den 30 juni. Efter det höjs avgiften. Även den person som ingår i monterna ska anmälas via formuläret på hemsidan. Anmälan öppnar i början av januari.

Material till montern beställs från Svenska Mässan (se blankett här ovanför). I varje monter ingår ett eluttag. Övrigt material, så som bord och stol måste beställas separat.

Deltagarna kommer att äta sin lunch och dricka sitt kaffe i utställningslokalen. Boka gärna ståbord till er monter, så att det blir inbjudande för deltagarna att vara hos er under dessa pauser.

Det finns möjilghet att vara med i SFAI-veckans tipsrunda som kostar 1500 kronor exkl moms. Kontakta Lotta Ahlbertz , lotta@mkon.se, om ert företag vill vara med, men ni inte är anmälda ännu.

Vi ses i Göteborg!