Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Allmänna villkor för State of heart 2023


Avbokning av registrering och hotellbokning
Avbokning mottagen senast den 20 augusti återbetalas med 100%*

Avbokning mottagen efter den 20 augusti kan registreringsavgift återbetalas, men ej hotell

Avbokning mottagen efter den 23 september återbetalas ej


*avbokningsavgift tillkommer med 540 sek

Överlåtelse av registrering och hotellbokning till kollega görs mot en kostnad av 275 SEK.

Betalning
Du kan välja att betala via faktura (endast deltagare inom Sverige) eller via säker kortbetalning med NETS. MKON AB bekräftar och fakturerar inkl. moms. Betalningsvillkor är 30 dagar, dock oss tillhanda innan konferensen börjar.
Eventuella återbetalningar sker efter konferensen.

Vid felaktigt uppgiven fakturaadress debiteras 275 SEK för ny adress och omsändning av faktura.

Kontakt
MKON AB administrerar konferensen och eventuella ändringar/avbokningar och frågor sker skriftligen till karin@mkon.se

Alla priserna ovan är exkl. moms.

Vår integritetspolicy
Vi värnar om att skydda din personliga integritet. De uppgifter vi ber dig om i anmälan är uppgifter vi behöver för att kunna genomföra mötet, logistiken, login, betalningar etc på korrekt sätt. Vi kommer att lämna relevant information med våra samarbetspartners (resebyrå/hotell/anläggning och industri) med samma syfte. Varken vi eller våra samarbetspartners kommer att dela någon information vidare till tredje part. Vi kan komma att behålla ditt namn och epost-adress för framtida arrangemang, men du är alltid fri att avböja eventuella inbjudningar. Enligt GDPR får vi inte registrera dina uppgifter utan ditt godkännande. Genom att ni bekräftar våra avbokningsregler och sedan klickar på knappen ”Slutför anmälan” i våra formulär godkänner du att vi lagrar dina uppgifter för ovanstående ändamål, för mer information, läs här.