Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Välkommen till Malmö!

State of heart 2023 kommer arrangeras mitt i hjärtat av Malmö i år.

Du kommer bara ha 600m gång från hotellet till konferensen, och till Malmö Centralstation så är det bara 20min promenad från konferensen.


Malmö är mer än en stad. Malmö är fullt av kreativa människor som skapar teater, konst och musik. I Malmö kan du träffa på en lovande ung designer, en kock som är stolt över sin första Michelinstjärna, en regissör som utmanar gränserna eller ett band som nyss har spelat in sitt första album.

I Malmö flödar idéerna. Det är en stad dit många kommer för att förverkliga sina drömmar. Det märks på mångfalden och människorna.

Här kan stoltsera med fler restauranger per invånare än någon annanstans i Sverige. Runt Möllevångstorget och Davidhallstorg experimenterar unga restaurang- och bistroägare med kulinariska influenser från bland annat Frankrike, Italien, Indien, Libanon och Iran.


Se mera om Malmö här

Vill du uppleva Malmö som en lokalbo eller vill du helst bara shoppa? Besök TripAdvisor eller MalmoTown för tips om hur man får det mesta utav Sveriges tredje största stad.

För information om aktiviteter utanför Malmö, besök gärna Skåne regions hemsida Besök Skåne

För information om aktiviteter i Köpehamn - vänligen besök Visit Copenhagen