Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

Stroketeamdagen 2023

7 september

Avgifter: 

Tidig avgift (till och med den 30 juni, 2023)

1 person: 400 kr exkl. moms
Klinik/team-biljett 6-8 personer: 2000 kr exkl. moms

Obs! Platserna är begränsade och först till kvarn gäller. 

Avgift:

Sen avgift (efter den 30 juni, 2023)

1 person: 500 kr exkl. moms
Klinik/team-biljett, 6-8 personer: 2500 kr exkl. momsInformation om klinikbiljetter

För er som beställer klinikbiljetter är tanken att man ska sitta 6-8 personer i ett team tillsammans och titta på sändningen.
Man får en inloggning per klinikbiljett, men om vi ser att det finns möjlighet till fler länkar per klinikbiljett kommer vi meddela det i god tid.

Avbokning 

Vi tar endast emot avbokningar via mail till MKON: hilda@mkon.se

Avbokning mottagen innan den 7 augusti återbetalas 100%.
Avbokning mottagen efter den 7 augusti återbetalas ej.  

Vår integritetspolicy

Vi värnar om att skydda din personliga inegritet. De uppgifter vi ber dig om i anmälan är uppgifter vi behöver för att kunna genomföra mötet, logistiken, login, betalningar etc på korrekt sätt. Vi kommer att lämna relevant information med våra samarbetspartners (resebyrå/hotell/anläggning och industri) med samma syfte. Varken vi eller våra samarbetspartners kommer att dela någon information vidare till tredje part. Vi kan komma att behålla ditt namn och epost-adress för framtida arrangemang, men du är alltid fri att avböja eventuella inbjudningar. Enlig Pul. får vi inte registrera dina uppgifter utan ditt godkännande. genom att ni bekräftar våra avbokningsregler och sedan klickar på knappen ’’Slutför anmälan’’ i våra formulär godkänner du att vi lagrar dina uppgifter för ovan ändamål. 

Läs mer här.