Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Grundläggande uppgifter

Välkommen att anmäla dig till Stroketeamkongressen 2021!

Som föreläsare deltar du fritt på kongressen båda dagarna. Stroketeamkongressen står också för konferensmiddagen samt en natts boende (enkelrum) önskar du ytterligare en hotellnatt finns valmöjligheter för det också men som du då står för själv.

Här på första sidan anger du adressen till din arbetsplats/klinik/företag, inte din privata adress. Längre fram i formuläret finns möjlighet att fylla i korrekt fakturaadress. Se gärna till att du har rätt kostnadsställe/RSID/ansvarsnr/referensnr som behövs för en eventuell faktura.

Om du har några frågor gällande din anmälan, kontakta Amanda Eklund Olajos på MKON amanda@mkon.se.

En bekräftelse skickas till dig så fort vi har hunnit gå igenom din anmälan. Denna kan hamna i spam/skräpposten (speciellt om du använder gmail) så var vänlig och håll utkik där.

Varmt välkommen till Örebro!


Alla priser nedan visas exklusive moms.

Anmälningsalternativ

Närvaro

Anmälningsalternativ

Sessioner

Hotell

För dig som är föreläsare ingår en hotellnatt. I formuläret nedan kan du välja den natt du vill ska vara kostnadsfri och sedan boka till ytterligare om du önskar stanna längre.

Välj hotell

Hämtar hotellrum

Övrigt

Här kan du ange om du har några matallergier eller andra önskemål rörande denna konferens.

Betalning