Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

Stroketeamkongressen 2018

13-14 september

Avbokning

Vi godtar endast avbokningar via mejl till MKON, amanda@mkon.se

Avbokning……………………….................Hotell……………………...…Registrering

Avbokning innan 10 Augusti……………….Fullt återbetald……………..Fullt återbetald

Avbokning efter 10 Augusti…………………Ingen återbetalning……...Ingen återbetalning

Avbokning (hotellet)
Vid avbokning var vänlig att kontakta MKON, inte hotellet. Hotellet kommer att erhålla en namnlista några dagar innan konferensen startar.


Vår integritetspolicy

Vi värnar om att skydda din personliga integritet. De uppgifter vi ber dig om i anmälan är uppgifter vi behöver för att kunna genomföra mötet, logistiken, login, betalningar etc på korrekt sätt. Vi kommer att lämna relevant information med våra samarbetspartners (resebyrå/hotell/anläggning och industri) med samma syfte. Varken vi eller våra samarbetspartners kommer att dela någon information vidare till tredje part. Vi kan komma att behålla ditt namn och epost-adress för framtida arrangemang, men du är alltid fri att avböja eventuella inbjudningar. Enligt PuL får vi inte registrera dina uppgifter utan ditt godkännande. Genom att ni bekräftar våra avbokningsregler och sedan klickar på knappen ”Slutför anmälan” i våra formulär godkänner du att vi lagrar dina uppgifter för ovanstående ändamål.