Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

Stroketeamkongressen 2018

13-14 september

Välkommen till Stockholm!

För besökaren i Stockholm finns det mycket att uppleva. Gamla Stan är en av Europas största och bäst bevarade medeltida stadskärnor och en av Stockholms främsta attraktioner. Störst av stadsdelens alla attraktioner är Kungliga slottet, ett av världens största slott med över 600 rum. Staden är även en port till de vackra skärgårdarna som lockar många av Stockholms besökare. För mer information om Stockholm och vad som finns att göra här, vänligen tryck här.


Att resa till Stockhom

Flyg

Arlanda Airport, Stockholm

Om du flyger till Arlanda flygplats så kan du väldigt enkelt ta tåg eller buss till Stockholms innerstad. Arlanda Express kör utan stopp mellan Stockholm och Arlanda på endast 20 minuter. Åker du från Arlanda flygplats till Stockholm köper du biljetter i flygplatsens informationsdiskar eller i Arlanda Express automater som finns i anslutning till nedgångarna. Det finns nedgångar till tåget vid samtliga terminaler. Om du ska ta dig från Stockholms Centralstation till Arlanda så  kan du köpa biljetter i en bemannad disk eller i en automat.

För mer information om Arlanda Express samt tidtabeller, vänligen besök Arlanda Express egna hemsida.


Bromma Airport, Stockholm

Om du flyger till Bromma flygplats så är det enklaste sättet att ta sig in till Stockholms Centralstation med flygbussarna. Bussarnas avgångar är anpassade efter flygens avgångs- och ankomsttider och det är en ny buss som avgår var 20:e minut. Resan in till Stockholms Centralstation tar ca. 20 minuter. 

För mer information om flygbussarnas avgångar från och till Stockholms innerstad, vänligen besök Flygbussarnas egna hemsida.


Bil

Det går bra att köra bil ifrån Arlanda flygplats till Stockholm City. Kör ut på E4 och ta sedan avfarten till vänster mot Sky City/Jetpaket. Kör på väg 273 tills vägen delar sig så att du kan ta avfarten mot Stockholm/E4/E18. Fortsätt på E4 mot Norra Djurgården, Stockholm. Kör i högerfilen och ta avfart 168–169 mot E18/Oslo/Norrtälje. Vid korsning 176-Trafikplats Bergshamra, kör i högerfilen och följ skyltarna mot E20/Stockholm. Kör i de två högerfilerna och ta avfart E4 till Stockholm. Följ sedan vägskyltarna till Stockholm Centrum.  

Bilfärden från Arlanda flygplats till Stockholms innerstad tar ungefär 1 timme.


Tåg

Från Stockholm går tågen ofta och restiden är ca 3 timmar med ett byte. Det finns flera avgångar per dag med SJ. Från Göteborg finns det varierande avgångar, resan tar ca 2 timmar utan byten. Smidiga förbindelser finns även från andra städer. För rabatterade priser på tågbiljetter hos SJ, boka din resa via nedan formulär.

Adressen till Stockholm Waterfront Kongresscenter är:

Nils Ericsons Plan 4 

111 64, Stockholm 

Sweden 

GPS-Koordinater:

Latitud: 59.329982

Longitud: 18.055628