Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Välkomna till Båstad!

Båstad & Bjärehalvön har många sevärdheter som bäst upplevs på plats. Besökare har länge vallfärdat till Bjärehalvön just för dess vackra natur. Idag är inget undantag, nu kanske det är just du som upptäcker en ny plats för första gången eller så är det ett kärt återseende.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Smultronställen i Båstad och på Bjärehalvön

Har du tid över eller vill åka upp tidigare?


Tennis och Padel

Tennisen satte Båstad på kartan. Här har Björn Borg vunnit många matcher. Hotel Skansen erbjuder en av Europas attraktivaste tennisanläggningar. Det sex tennisbanorna och padelbanan ligger direkt utanför hotellet. 

Boka bana, klicka här

Hovs hallar

Hovs Hallar är en magisk plats som måste upplevas när du besöker Båstad & Bjärehalvön. Utsikten är magnifik från de majestätiska klipporna. Hovs Hallar bjuder på upplevelser, spännande vandring och ett rikt djurliv.

För vägbeskrivning klicka här.

Solnedgången vid Skansenstranden

På stranden utanför hotellet har du bästa position för att se solen gå ner i havet. 

Sitt med ryggen mot den solvarma stenpiren eller läppja en kall drink på någon av strandens uteserveringar.

                                                        Fler tips på saker att göra hittar du via länken nedan och på Båstad Turistbyrås hemsida.