Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

20:e Svenska Kardiovaskulära Vårmötet 2018

25-27 april

NEDAN SER DU LISTAN ÖVER DE HOTELL VI SAMMARBETAR MED UNDER VÅRMÖTETS DAGAR.

Sista dag för hotellbokning/avbokning är den 17 mars 
Priserna är per rum/natt inkl. moms

Radisson Blu Waterfront Hotel

Stockholm Waterfront Congress Centre är beläget mellan Centralstationen och Stadshuset och härifrån tar du dig enkelt till alla Stockholms attraktioner som stans fascinerande kulturutbud, trendiga restauranger, pulserande nattliv och förstklassig shopping. Vi gör det mesta av det oslagbara läget och erbjuder oslagbar utsikt över sjön Mälaren.

www.radissonblu.se/waterfronthotel-stockholm

Enkelrum: 2395 kr
Dubbelrum: 2595 kr


Scandic Grand Central

Hotell Scandic Grand Central ligger på klassisk mark i Stockholm och den vackra byggnaden är 130 år gammal. Hotellet ligger i centrala Stockholm och har nära till Stockholm Centralstation med tåg, tunnelbana, bussar och Arlanda Express. Här har du även nära till Stockholms bästa shopping, restauranger och nöjesliv. Hotellet är också en utmärkt utgångspunkt om du vill se stadens alla sevärdheter.

www.scandichotels.se/hotell/sverige/stockholm/grand-central-by-scandic

Classic Single: 2190 kr
Classic Double: 2390 kr


Downtown Camper by Scandic

Mitt i Stockholm, där storstadens hjärta bultar som allra hårdast, har Scandic öppnat ett nytt signaturhotell för urbana upptäckare. Downtown Camper har promenadavstånd till Centralstationen men även till shopping, restauranger, utflykter, parker och kulturevenemang. Detta är den ultimata basen för upptäcktsresan i storstaden.

www.scandichotels.se/hotell/sverige/stockholm/downtown-camper-by-scandic

Enkelrum: 1900 kr 
Dubbelrum: 2000 kr


Radisson Blu Royal Viking Hotel 

Hotellet utmärks av elegant design och moderna bekvämligheter. Samtliga av de 459 rummen har minibar och snabbt, trådlöst internet. I vår SKYBAR högst upp i huset kan du ta en uppfriskande drink och njuta av utsikten över staden och dess många öar.

www.radissonblu.com/sv/royalvikinghotell-stockholm

Enkelrum: 2395 kr 
Dubbelrum: 2595 kr 


Clarion Hotel Sign

Clarion Hotel Sign ligger mitt i centrala Stockholm, nära shopping, teatrar, restauranger, klubbar och barer. Du når hotellet på några få minuter från Stockholms centralstation, tunnelbana, tåg, bussar och Arlanda Express. Här finner du ljusa hotellrum inredda med Skandinavisk design, flexibla konferenslokaler, bar- och restaurang Kitchen & Table Norrmalm samt Selma City Spa med uppvärmd utomhuspool. 

www.nordicchoicehotels.se/hotell/sverige/stockholm/clarion-hotel-sign/

Enkelrum: 2295 kr 
Dubbelrum: 2495 kr


Comfort Hotel Xpress Stockholm

Comfort Hotel Xpress Stockholm ligger i Stockholms World Trade Center, med direkt anslutning till Stockholms Centralstation. Här har du gångavstånd till Stockholms stora utbud av shopping, restauranger, nattklubbar och sevärdheter. Kommer du med bil parkerar du enkelt och smidigt i parkeringshuset vägg i vägg med hotellet.
På Comfort Hotel Xpress har vi valt att hoppa över frukostbuffén. I receptionen finns istället ett urval av baguetter, yoghurt, smoothies, juice, kaffe och andra saker som passar perfekt till din frukost. Köp det du är sugen på, ta sedan med frukosten eller sätt dig ner och njut i vår lobby. 

www.nordicchoicehotels.se/hotell/sverige/stockholm/comfort-hotel-stockholm/ 

Enkelrum utan frukost: 1695 krBokning görs via registreringsformuläret