Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

24:e Svenska Kardiovaskulära Vårmötet 2023

26-28 april

Klicka på bilden till höger för att ladda ned inbjudan som PDF.
Klicka här för att se uställningsskissen. (OBS! Skissen kommer att ritas om efter att samarbetspartners har valt plats)

INBJUDAN
Varmt välkomna att delta med utställning vid Svenska Kardiovaskulära Vårmötet. Vår främsta styrka är det tvärprofessionella deltagandet och ett program som berör viktiga frågor inom olika delar av hjärtsjukvården utifrån flera specialiteters och professioners aspekter. Programmet har någonting för alla, såväl nya som erfarna kliniker och forskare stimuleras tillsammans till ett stort utbyte av kunskap och erfarenheter. Årligen kommer ca 1600 deltagare och besöker vårmötet och tar del av den senaste vetenskapen.

Årligen har vi ca. 70 företag och föreningar som ställer ut under mötets tre dagar. Nu hälsar vi dig och ditt företag varmt välkomna till Kistamässan i Stockholm. I utställningen kommer samtliga mat- och kaffebufféer vara utplacerade. Det är även här vi håller Välkomstmingel på onsdagen och har vår posterutställning, med Postermingel på torsdagen.

UTSTÄLLNING

Vi planerar utställningen noga med monterytor i varierande storlek, välja mellan ytor från 2x1 meter och uppåt. I monterkostnaden ingår en anmälan av monterpersonal, lunch och kaffe, Välkomstmingel och Postermingel, samt möjlighet att köpa biljett för Kongressmiddagen till subventionerat pris.

KOSTNADER 
Monteryta: ............................................. 2x1 kvm - 16.500 kr
Monteryta: ............................................. 4x1 kvm - 20.000 kr
Monteryta: ............................................ 3x2 kvm - 25.300 kr
Monteryta: ............................................ över 6 kvm - 3300 kr/kvm   (2900 kr för samarbetspartners)
Samarbetspartner: ............................... 80.000 kr
Industrisymposium: ............................. 230.000 kr  (inkl. kostnad för samarbetspartner)
Företagsinformation i appen: ............. 4000 kr

APP
I appen erbjuder vi tjänsten 'Utökad företagsinformation', här finns möjlighet för respektive utställare att presentera sitt företag eller affärsområde samt sina produkter/tjänster. Informationen hamnar i Utställarlistan i appen och kan tex vara en kortare beskrivning om företaget eller en produkt. En länk till hemsidan och kontaktuppgifter kan också läggas här, dessa blir då klickbara.

- Logotyp Filformat: eps och png, minst 600 pixlar bred.
- Mindre logotyp som visas i listan av utställare Filformat: eps och png, minst 400 pixlar bred.
- Text: rekommenderas ca 400 tecken - Adress/er till hemsida (klickbar)
- Mailadress/er (klickbar)
- Telefonnummer (klickbar)

I utställarlistan ges möjlighet för er att lägga in er företagslogga och vid klick på företagsnamnet kommer deltagaren vidare till en sida med förtagsinformation, ca 400 tecken som ni själva fritt får formulera. Här kan ni även lägga in kontaktperson, email och länk till företagswebb. Vårmötets app hittar du på Google Play och AppStore, sök på Vårmötet. För våra samarbetspartners ingår detta i ert avtal, övriga utställare tar vi en kostnad på 4000kr ex moms. Informationen/beställning går bra att maila direkt till Lotta Ahlbertz, lotta@mkon.se senast den 20 mars.

SAMARBETSPARTNER
Som Samarbetspartner erbjuds ni en rad fina erbjudanden. Ert företag syns genomgående i trycksaker och på vår webb. Vid marknadsföring av Vårmötet och runt om i kongresslokalerna så uppmärksammas ert företag. Väljer ni att boka plats för en monter erhåller ni en reducerad kostnad på utställningsyta. Dessutom är det en självklarhet att ni får första tjing att välja placering. Kanske vill ni bjuda in en speciell gäst eller ta med några ytterligare kollegor. I ert samarbetpartnerskap ingår det fyra fria deltagareregistreringar, vilka inkluderar det vetenskapliga programmet. Vill ni använda er av vår logga i ert material inför vårmötet går det bra.

KONTAKT
Har du frågor och funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till projektledare Lotta Ahlbertz, lotta@mkon.se.