Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

19:e Svenska Kardiovaskulära Vårmötet 2017

26-28 april

KÄRA KOLLEGA
Hjärtförbundets Kardiovaskulära Vårmöte 2017 går av stapeln den 26-28 april i Malmö.
Sista dag för reducerad anmälningsavgift är 31 mars.
Vetenskapliga programmet, registrering, mm, finns på www.vårmötet.se. 


VETENSKAPLIGTPROGRAM
Här på hemsidan hittar Du det uppdaterade programmet med drygt 50 symposier som spänner över hela det kardiovaskulära ämnesområdet och som engagerar alla yrkeskategorier som arbetar inom det kardiovaskulära fältet.
Ta chansen att fortbilda och förkovra dig tillsammans med duktiga och trevliga kollegor från hela landet. 


WERKÖFÖRELÄSARE
En av höjdpunkterna är årets Werköföreläsning som hålls av Dr Joseph Kisslo från Duke University Medical Center i Durham, North Carolina. Dr Kisslo är en världsberömd pionjär och auktoritet inom ekokardiografi. Titeln på hans föredrag är ”Never be the smartest person in the room”.


UTBILDNINGAR I ANSLUTNING TILL VÅRMÖTET
Passa på att utveckla Dina ekokunskaper i samband med Vårmötet! Även i år arrangerar Svenska Hjärtförbundets arbetsgrupp för ekokardiografi en 2 dagars kurs (24-25 april) i basal ekokardiografi; ”Vänstersidiga klaffsjukdomar. När är det dags att åtgärda?”. Anmäl Dig till kursen senast 15 april!


REDUCERAD AVGIFT
Observera att sista datum för reducerad avgift till Kardiovaskulära Vårmötet är 31 mars så passa på att anmäla Dig innan dess!


Kristina Hambraeus

Ordförande i organisationskommittén