Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

23:e Svenska Kardiovaskulära Vårmötet 2022

6-8 april

KÄRE/A KOLLEGA,

Hur vill Du att det vetenskapliga programmet ska se ut på det Kardiovaskulära Vårmötet i Malmö? Vilka ämnen önskar Du ta del av och vad behöver vi lära oss mer om? Vad har Du saknat i programmet? Vi behöver Din hjälp med förslag och idéer på symposier för att även fortsatt göra det Kardiovaskulära Vårmötet till en succé.

FÖRESLÅ SYMPOSIER TILL VÅRMÖTET 2022, DEADLINE 8 OKTOBER 2021
Det är Ditt och andras bidrag som tillsammans skapar mötets program. Anmäl Ditt symposieförslag på Vårmötets hemsida www.vårmötet.se.
Det är bra med färdiga genomarbetade förslag med tillfrågade föreläsare och moderatorer samt undertitlar. Vi välkomnar framför allt symposieförslag som innehåller bred representation från olika specialiteter och professioner, deltagare från mindre och större sjukhus samt olika delar av landet. Vår strävan är att få en jämn könsfördelning bland medverkande föreläsare och moderatorer. Förslag på vetenskapliga- och industrisymposier skickas här via hemsidan t.o.m. den 8 oktober 2021. 

Utöver traditionella symposier välkomnar organisationskommittén även nya och innovativa förslag på sessioner som kan skapa interaktion med publiken.

Har Du frågor eller önskemål är Du välkommen att ta kontakt med Charlotta Kitti på MKON eller Din specialitetsrepresentant i organisationskommittén. Varmt välkommen med Ditt bidrag!
Vi ser mycket fram emot en givande höst tillsammans!

Bästa hälsningar,
Maria Bäck, ordförande för det 23:e Svenska Kardiovaskulära Vårmötet
Henrik Engblom, ordförande för Svenska Hjärtförbundet