Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

23:e Svenska Kardiovaskulära Vårmötet 2022

6-8 april

KÄRE/-A KOLLEGA,
Tack för att just Du bidrog till att det Kardiovaskulära Vårmötet 2022 blev så framgångsrikt! Efter ett inställt möte 2020 och ett omställt digitalt möte 2021, så var det en fantastiskt känsla att få ta emot 1215 deltagare på plats i Malmö. Mötet blev en riktig succe!
 
TACK
Jag vill rikta ett varmt och hjärtligt tack till Dig deltagare, föreläsare, moderator, utställare, samarbetspartner och till er i den lokala organisationskommittén. Tillsammans gjorde vi årets möte till en alldeles särskild framgång - tack!

VIDEOFÖRELÄSNINGAR, ABSTRACT M.M. FRÅN VÅRMÖTET FINNS I APPEN OCH PÅ HEMSIDAN
Passa på att ännu en gång titta på din favoritpresentation eller om det var något du missade. Videobanken av 2022 års föredrag läggs upp i detta nu och finns att hitta i på Vårmötets hemsida via din personliga sida. Ett separat mail med inloggningsuppgifter skickas ut direkt till dig. Abstracten finns i Vårmötets app. Föreläsningarna är ett utmärkt underlag för redovisning och diskussion hemma på kliniken och utgör en del av vår ambition att hålla Vårmötet levande året runt!

NÄSTA ÅRS MÖTE
Arbetet med nästa års Vårmöte, 26-28 april 2023 i Stockholm, har redan inletts under ledning av den nya organisationskommitténs ordförande Anders Gottsäter.

VAD SAKNADE DU?
Börja gärna redan nu fundera på möjliga symposier för 2023. Vad saknade Du i år? För liten bredd? För lite djup? Vilka samtal och diskussioner borde fortsätta nästa år? Programmet byggs av de symposier som skickas in så det är viktigt för programmets utveckling att det återigen kommer in bra symposier. Sista dag att skicka in symposieförslag är 7 oktober.

Låt oss arbeta med att ytterligare förbättra Vårmötet 2023 vad det gäller innehållskvalitet och ämnesfördelning!

Tack ännu en gång och välkomna till Stockholm 2023!

Varma hälsningar
Maria Bäck
Ordförande i organisationskommittén 2020,2021 och 2022