Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Välkommen till Distriktssköterskedagen den 23 oktober, Framtidens patient!

Som ett resultat av vår situation med Covid-19 kommer vi inte kunna hålla vår Distriktssköterskedag, Framtidens patient, som planerat 8 maj i år i Stockholm.

Styrelsen i Distriktssköterskeföreningen i Sverige har beslutat att skjuta upp mötet till 23 oktober i år. Vi strävar efter att behålla samma program som var satt till mötet den 8 maj, men måste stämma av med våra föreläsare och våra paneldeltagare.
Vi behåller era bokningar som det är. Läs mer under Frågor & svar


Vi hoppas att ni kan delta vid vårt möte 23 oktober på Birger Jarl Conference. Mer information kommer ut via våra kanaler som vår kongresshemsida https://mkon.nu/distriktsskoterskedagen vår egen hemsida och vår Facebook https://www.facebook.com/DSFsverige/

Den högsta prioriteringen just nu är hälsa, säkerhet och minska spridningen av infektioner. 

Tack för ditt stöd och förståelse i denna svåra situation.

Välkommen!Den 23 oktober 2020 anordnar Distriktssköterskeföreningen i Sverige kongress på Birger Jarl Conference i Stockholm. Temat för dagen är ”Framtidens patient” och ett preliminärt program finns tillgängligt att se här.

Under dagen blir det även ett årsmöte för alla medlemmar. Här har alla medlemmar möjlighet att vara med och påverka. Läs mer om detta under program.

På kvällen den 23 oktober bjuder vi in till middag på Birger Jarl och du är varmt välkommen att delta. 

Nedan finns all information om anmälan och avgifter. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta Therese på MKON, therese@mkon.se.Information

Datum: 23 oktober 2020

Lokal: Birger Jarl Conference,
Birger Jarlsgatan 61 A, Stockholm

Program: Klicka här

Anmälan: Klicka här