Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

HRG 2022

5-19 oktober

Hej,


Å HRGs vägnar tackar jag för ditt intresse för vår temadag i Umeå 19/10! Tyvärr var det totala antalet som hade möjlighet att delta där alltför lågt (<20) för att vi skulle kunna genomföra dagen, som vi måste ställa in. Vi beklagar detta mycket, och hoppas att i alla fall några av er skulle kunna ha möjlighet att istället ansluta till dagen i Stockholm – vilket dock blir väldigt kort varsel, eftersom den är redan nästa vecka, 5/10. Vi ville dock vänta i det längsta med att fatta beslut, i hopp om att kunna genomföra utbildningsdagen på alla tre orterna.


Inför kommande år vill vi gärna få veta hur vi på bästa sätt gör, både vad gäller innehåll och upplägg, för att fler ska kunna delta i Umeå – gärna via Natalia Landström som är regionens HRG-representant. Vi är måna om att sprida både nätverkande och utbildning över så stora delar av landet som möjligt.


Med vänlig hälsning
Anneli Svensson, HRG-ordförande

View HRG in a larger map