Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

Medicinteknikdagarna 2020

6-7 oktober

MTF hälsar välkommen till de Digitala Medicinteknikdagarna 2020 som kommer att arrangeras 6-7 oktober 2020 på temat -Medicinteknikens roll i en pandemi.

Vi hoppas bland annat kunna diskutera hur medicintekniska ingenjörer har byggt ut intensivvårdsavdelningar, hur diagnostikutrustning utvecklas, skyddsutrustning har köpts in under hård konkurrens, bristutrustning har egentillverkats och hur myndigheterna, företag och regioner har anpassats sig till en ny verklighet.

De som vi vill vara med och berätta om sina erfarenheter eller kanske till och med vill ansvara för en session kontaktar Magnus Cinthio (magnus.cinthio@bme.lth.se).

Konferensen är avgiftsfri men du kommer att behöva registrera dig. Registreringen öppnar i augusti. Förutom föredrag och paneldiskussioner så anordnar vi nätverkande sessioner/virtuella kaffepauser. MTFs årsmöte arrangeras i samband med konferensen samt en distans kurs inom den nya medicintekniska regelverket är planerade en vecka efter konferensen.

Välkomna

Git Eliasson, Ordförande MTF
Sebastian Möller, Ordförande organisationskommitté
Magnus Cinthio, Ordförande programkommitté

NYHETER

MTF hälsar välkommen till de Digitala Medicinteknikdagarna 2020 som kommer att arrangeras 6/7 oktober 2020 på temat -Medicinteknikens roll i en pandemi.


Nya medicintekniska regelverk – distanskurs
https://www.mtf.nu/event/nya-medicintekniska-regelverk-distanskurs/