Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Varmt välkommen till den digitala Ortopediveckan 6 - 9 september 2021 

Styrelsen för Svensk Ortopedisk Förening har nu tvingats fatta beslutet att Ortopediveckan 2021 kommer att arrangeras i digital version. Den ursprungliga planen var att mötet skulle äga rum i Östersund. Anledningen till vårt ändrade beslut är självklart pandemins fortsatta utbredning och vaccinationsläget.

Vi ser fram emot att det fina planerade programmet kan genomföras i digital version. En del föreläsningar kommer att ske på plats från Östersund. I nuläget planerar vi att ortopedexamen kan genomföras på plats, eventuellt också någon eller några workshops.

Arrangörsgruppen i Östersund gör ett storartat arbete med mötesplaneringen som nu fortgår i en något annorlunda skepnad.

SOF:s styrelse är tacksamma för allas engagemang och ser framåt med tillförsikt. Med hopp om fortsatt stort intresse och deltagande i denna kommande unika Ortopedivecka 2021!

Hälsningar SOF:s styrelse genom

Birgitta Ekstrand
Ordförande


MKON har tagit över ansvaret för utställning och sponsorskap.

Läs Inbjudan för att veta mer.

Kontakt sponsorskap:
MKON
Åsa Eklund, Tfn 0731- 531 531
asa@mkon.se
Therese Nordlund, Tfn 0733-941 341
therese@mkon.seOrtopediveckan arrangeras av Svensk Ortopedisk Förening

Styrelsen för föreningen ansvarar för helheten och 2021 är det Östersund som står som värd.
För mer information om Ortopediveckan hänvisar vi till mötets hemsida: www.ortopediveckan.se