Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 


Var ska vi ses?

Anmälan är öppen, men abstractsinlämningen är nu stängd, till mötet med Stockholm som värd, Reumadagarna Stockholm 2021. Inlämnade abstracts granskas nu av SRF:s professorskollegium respektive av den reumatologiska vårdvetenskapens professorer.

Frågan på allas läppar är ju nu – var ska vi ses? För vi kommer att ses och Reumadagarna, svensk reumatologis stora årliga möte, kommer att hållas i år, 15-17 september som planerat. Det är dock fortfarande för tidigt att meddela om det kommer att bli enbart digital närvaro eller enbart på plats, vilket är de två alternativ vi arbetar med just nu. Vi kommer att meddela beslutet senast 10 juni.

Arrangören Svensk Reumatologisk Förening (SRF) i samarbete med SveReFo, Föreningen Reumasjuksköterskor i Sverige, Fysioterapeuterna och Reumatikerförbundet – och våra samarbetspartners från industrin – hälsar dig varmt välkommen!


Lotta Ljung, vice ordförande SRF och ordförande i Organisationskommittén