Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

REUMADAGARNA 2021!


Hjärtligt välkomna!

Fortfarande är det osäkert om pandemin nått sin kulmen, vården är oerhört pressad, men nära nog alla i prioritetsgrupp 1 har nu fått sin första dos vaccin. Vi alla har på olika sätt påverkats av allt som skett det senaste året, men kanske kan vi nu försiktigt börja kunna tro på en återgång till en verksamhet och en vardag som liknar den vi hastigt fick lämna i mars 2020. Reumadagarna, svensk reumatologisk stora årliga möte, fick, som så mycket annat, skjutas upp.

Nu öppnar vi anmälan – igen – till mötet med Stockholm som värd, Reumadagarna Stockholm 2021!
Arrangören Svensk Reumatologisk Förening (SRF) i samarbete med SveReFo, Föreningen Reumasjuksköterskor i Sverige, Fysioterapeuterna och Reumatikerförbundet hälsar dig varmt välkommen!

Sällan har vi väl sett så mycket framemot att träffa varandra och som alltid finns många goda anledningar att delta: presentationer av nyvunnen kunskap och genomgångar av praktisk handläggning, registerarbete, nätverksbyggande och blickar mot framtiden. Vi kan garantera att alla intresserade kommer att hitta sina guldkorn under de tre intensiva dagarna.

Vi hälsar också våra samarbetspartners från industrin hjärtligt välkomna –
tillsammans utvecklar vi morgondagens vård för de reumatiskt sjuka i Sverige.

Ni är alla Varmt välkomna!

Lotta Ljung, vice ordförande SRF och ordförande i Organisationskommittén