Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Välkommen att ställa ut under Reumadagarna 2021 i Stockholm!

Reumadagarna, 15-17 september 2021 i Stockholm 
Aula Medica, Karolinska Institutet, Biomedicum, Solnavägen 9 i Solna

Reumadagarna anordnas av SRF i samarbete med: FRS, Fysioteraputerna, RF och SveReFo. Reumadagarna är ett årligt möte som samlar ca 450 deltagare från hela Sverige.

Sponsorskap och utställning
Här får ni stora möjligheter till att knyta viktiga kontakter och synliggöra ert bolag! Sponsorerna får välja monterplats först, därefter placeras utställarna i den ordning anmälan kommit in till MKON.
I år kommer vi dela upp utställningen på 2 plan.
Bottenplan kommer vara öppen för alla och där kommer alla posters att finnas. Plan 2 är det industriutställning och förtäring för läkare och annan hälso-och sjuk- vårdspersonal. Vi kommer även ha mingel och tipsrunda på plan 2 på onsdag eftermiddag.
Om ni önskar ha monter på bottenplan, meddela det, annars blir ni placerade på plan 2.

Vi följer folkhälsomyndigheternas riktlinjer, skulle dessa påverka Reumadagarna kommer vi eventuellt behöva justera utställningen och antal personer.  Vi har bokat stora lokaler och ytor allt för att kunna genomföra Reumadagarna.

Personal på plats
Samtliga personer som kommer att vara på plats under Reumadagarna måste registreras som monterpersonal. Även de personer som går fritt enligt ert sponsorskap/utställningspaket, se nedan. Personal utöver de som ingår är varmt välkomna att delta och registreras mot en avgift.

Som guldsponsor ingår 6 personer fritt, som silversponsor ingår 3 personer fritt och som utställare ingår 2 personer fritt.

Mer information

Utställningsmöjligheter
Utställarskiss
Anmälan av sponsorskap/utställningKontakt
För frågor vänligen kontakta Åsa på MKON

Åsa Eklund
0731 531 531
asa@mkon.se