Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Våra hotell


Elite Palace Hotel 
är ett modernt hotell beläget i centrala Vasastan. Här bor du i en fridfull miljö med närhet till tunnelbana, bussar och flygbussen som stannar precis utanför. I hotellet finns gastropuben The Bishops Arms och för den bilburne står hotellets garage till förfogande mot avgift.
Avstånd till kongressanläggningen: ca 1 km, 15 minuters gångväg 

Enkelrum: 1690 SEK
Dubbelrum: 1995 SEK

First Hotel Norrtull 
ligger i centrala Stockholm, i hjärtat av den expansiva stadsdelen Vasastaden och med direkt tillgång till motorvägen Norra länken. Hotellet ligger i Grönstedska Palatset som en gång var centrallager för all vin och sprithantering i Sverige.
Hotellet erbjuder 127 rum med personlig stil, restaurang & bar samt en konferens- och bankettsal för 400 personer. Flygbussar och lokalbussar stannar precis utanför hotellentrén, och pendeltåg och tunnelbana finns bara ett par kvarter bort.
Avstånd till kongressanläggningen: ca 1 km, 15 minuters gångväg

Enkelrum: 2048 SEK
Dubbelrum: 2248 SEK

BEST WESTERN PLUS Time Hotel 
Moderna BEST WESTERN PLUS Time Hotel nära Odenplan i Vasastan. Ett nybyggt, fyrstjärnigt lifestylehotell med avslappnad och hemtrevlig atmosfär som passar både affärs- och weekendresenärer. Hotellet ligger lugnt beläget i Vasastan och det går bra att promenera till city, Brunnsviken & Hagaparken. Närmaste tunnelbana är Odenplan.
Avstånd till kongressanläggningen: ca 1,5 km, 20 minuters gångväg

Enkelrum: 3650 SEK
Dubbelrum: 3850 SEK

Clarion Hotel Sign
Clarion Hotel Sign är ett design hotell mitt i centrala Stockholm, nära shopping, teatrar, restauranger, klubbar och barer. Du når hotellet på några få minuter från Stockholms centralstation, tunnelbana, tåg, bussar och Arlanda Express. Här finner du ljusa hotellrum inredda med Skandinavisk design, flexibla konferenslokaler, bar- och restaurang Kitchen & Table Norrmalm samt Selma City Spa med uppvärmd utomhuspool, bastu och spabehandlingar. Hotellet är kontantfritt.
Avstånd till kongressanläggningen: ca 2,5 km, ca 30 minuters gångväg, alt. ca 20-30 minuter med lokaltrafik

Enkelrum: 2395 SEK
Dubbelrum: 2595 SEK

Samtliga hotellpriser är inklusive moms.