Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Välkommen till Örebro 2024!

2024 är vi tillbaka i Örebro där Röntgenveckan en gång började!
Senast vi höll till i Örebro var 2021, då med en avkortad digital Röntgenvecka.
2024 års vecka kommer därför att bli Ännu större och Ännu bättre.

Röntgenveckan 2024, kommer att hållas på Conventum i centrala Örebro 17-20 september 2024.

Låt oss samlas för en vecka av inspiration, glädje och utveckling. Ett lyft för professionen radiologiskt, vetenskapligt och socialt. Senaste tiden har präglats av krig, inflation och nedskärningar. Det har fått oss att inse hur viktigt det är med ett starkt samarbete, en flexibilitet och förmåga att ta in och värdera nya arbetssätt och strategier, att se varje medarbetares värde.
Mycket händer inom Radiologin under ett år, vi får hela tiden nya erfarenheter som kan passa att beskriva under en Röntgenvecka.
Anmäl ditt intresse till att föreläsa hos din delförening.

De lokala arrangörerna i Örebro hoppas tillsammans med arrangörsföreningarna att kunna höja nivån på programmet och de riktade kurserna. Vi fortsätter att skapa intressanta och givande Röntgenveckor. Målet är att lyfta nivån på 2024 års Röntgenvecka, för att kunna adressera fler deltagare. Trots regionernas restriktioner för kurser och resor.

Programmet kommer att ta vid där 2023 års vecka i Uppsala slutade.
Det kommer att bjudas på någonting för alla som arbetar på en Röntgenavdelning.
Innehållet ger oss bland annat EDIR tentamen, ST-kurser, Bakjours riktade föreläsningar. Kategoririktade föreläsningar och generella föreläsningar med en större och djupare bredd.
En stor utställning i fantastiska lokaler, med möjligheter att träffa flera av våra leverantörer. Få leverantörernas syn på det senaste och framtidens Radiologi.

Vi får inte heller glömma att veckan bjuder på ett brett socialt program. Med möjligheter till att träffa kollegor i en trevlig och avslappnad miljö.
Passa på att se vad staden Örebro kan erbjuda dig som besöker Örebro under en kongress.


Välkomna till Örebro den 17-20 september 2024 - staden där det är nära till allt!

Röntgenkliniken Region Örebro län

Styrelsen för SFR

Styrelsen för SFMR