Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Hotell i Örebro

Du som kommer utanför Örebro och behöver boende i samband med Röntgenveckan har möjlighet att boka det när du anmäler dig till kongressen.
Nedan ser du de alternativ du kan välja mellan.

När du kommer till hotellet uppger du bara ditt namn. De har fått alla uppgifter av MKON.

Alla priser är exkl moms.


Elite Stora Hotellet
Välkommen till Elite Stora Hotellet som är uppdelat i två byggnader, den större huvudbyggnaden och "Lilla Hotellet", som ligger strax intill. Som gäst på Elite Stora Hotellet får du uppleva atmosfären av ett klassiskt stadshotell, med stilfullt inredda hotellrum och en självklar omtanke. Vackert beläget, centralt i Örebro vid Svartån och Örebro Slott.
Priser från 1777 SEK.
☕ Frukost ingår
📍 Drottninggatan 1, 701 45 Örebro

Avstånd till Conventum
🚴  2 min via Drottninggatan
🚶  10 min via Drottninggatan
🚘  4 min via Östra BangatanCity Hotel Örebro
Välkommen till City Hotel Örebro som ligger mitt i stadens hjärta är ett äkta cityhotell med 115 modernt och stilfullt inredda rum. Det gör att du bor bekvämt och har nära tillgång till stadens utbud av restauranger, caféer och nöjen.
City Hotel Örebro ligger nära Conventum Arena vilket gör det enkelt att promenera eller åka till konferenser, kongresser, mässor och konserter.
Priser från 1777 SEK.
☕ Frukost ingår
📍 Kungsgatan 24, 702 24 Örebro

Avstånd till Conventum
🚴  1 min via Rudbecksgatan
🚶  6 min via Rudbecksgatan
🚘  3 min via ÄnggatanClarion Collection Hotel Borgen
Välkommen till Clarion Collection Hotel Borgen, i centrala Örebro. Här bor du i en klassisk miljö i ett hus med rik historia och anor från 1800-talet. Precis utanför dörren hittar du allt från restauranger och shopping till Örebros kulturutbud.
Priser från 1872 SEK.
☕ Frukost ingår
📍 Klostergatan 1, 703 61 Örebro

Avstånd till Conventum
🚴  4 min via Kyrkogatan
🚶 13 min via Fabriksgatan
🚘  5 min via Östra BangatanClarion Hotel Örebro
Välkommen till Clarion Hotel Örebro som ligger centralt i staden och har en charmig omgivning. Hotellet är strategiskt placerat i Örebro, vilket ger gästerna enkel tillgång till stadens sevärdheter och aktiviteter. Med närhet till vackra parker, historiska platser som Örebro slott och möjligheter till avkopplande promenader längs Svartån. Detta fina läge bidrar till en minnesvärd vistelse där gästerna kan njuta av både stadens pulserande energi och parkernas lugn.
Priser från 1790 SEK.
☕ Frukost ingår
📍 Kungsgatan 14, 70211 Örebro

Avstånd till Conventum
🚴  2 min via Köpmangatan
🚶  8 min via Rudbecksgatan
🚘  4 min via Rudbecksgatan
Scandic Grand Hotel
Välkommen till Scandic Grand Hotel där du bor intill Conventum med Örebros shoppingstråk, kultur, nöjen och restauranger inom promenadavstånd.
Priser från 1777 SEK.
☕ Frukost ingår
📍 Fabriksgatan 21-23, Örebro

Avstånd till Conventum
🚴  1 min via Fabriksgatan
🚶  1 min via Fabriksgatan
🚘  1 min via FabriksgatanScandic Örebro Central
Välkommen till Scandic Örebro Central som är knutpunkten mitt i knutpunkten. Beläget i nära anslutning till Örebro Centralstation och mitt i den vibrerande stadsdel som växer fram omkring resecentrum ligger Scandic Örebro Central med sina 160 rum. Ett intimt, flexibelt och levande hotell med ett hjärta som bultar för personlig service.
Priser från 1688 SEK.
☕ Frukost ingår
📍 Östra Bangatan 9, Örebro

Avstånd till Conventum
🚴  7 min via Östra Bangatan
🚶 19 min via Östra Bangatan
🚘  7 min via Östra Bangatan
Hotell Hjalmar
Välkommen till Hotell Hjalmar som ligger i en historisk byggnad i Örebro, bara 3 minuters promenad från centralstationen. Här erbjuds gratis WiFi samt rum med kabel-tv och ett skrivbord.
Priser från 1645 SEK.
☕ Frukost ingår
📍 Storgatan 23, Örebro

Avstånd till Conventum
🚴  4 min via Storgatan och Drottninggatan
🚶 17 min via Storgatan och Drottninggatan
🚘  6 min via Östra Bangatan