Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

SBOF Årsmöte 2019

9-11 oktober

Välkomna till SBOF´s årliga möte

9-11 oktober 2019, Göteborg


Favorit i repris! När vi i höst samlas på Västkusten igen blir det på Dockyard Hotel strax väster om Älvsborgsbron i Göteborg.

Huvudtema för årets möte är Skelett-, ledinfektioner och inflammationer hos barn. Det blir även sedvanliga sessioner med fria presentationer inom områdena: Höft, knä, fot, trauma och neuro.

Dessutom välkomnar vi fristående presentationer med anknytning till diagnoserna som ingår i SPOQ

I anslutning till mötet hålls Precourse lunch-till-lunch 8-9 oktober. Vi kommer träna grundläggande barnortopediska kompetenser i smågrupper med praktiska och interaktiva moment. Platsantalet är därför begränsat till 32. Läs mer om programmet HÄR

Kursen är öppen för alla men riktar sig främst till Dig som inte arbetat så länge/så mycket med barnortopedi. Även ST-läkare som har intresse för att arbeta med barnortopedi i framtiden är välkomna.

Obs! Anmäl Er gärna innan den 23 augusti för att erhålla den tidiga avgiften, efter detta datum höjs avgiften med 600 kr.

Deadline för abstractinlämning är den 1:e september.

Abstracts och presentationer är en mycket viktig del av ett möte och ber er därför skicka in så många som möjligt senast den 1/9.


Välkomna!

Önskar Barnortopederna i Göteborg