Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Tack för i år! Nästa år ses vi i Helsingborg


SFAI & AnIVA 2023 i Umeå (umemål [ʉ̂ːm], umesamiska Ubmeje)

Vi vill välkomna dig till björkarnas stad som erbjuder Europas renaste luft och livskvalitet i världsklass. Välkommen att ta del av detta tillsammans med oss under SFAI/ANIVA-veckan 2023 – en vecka att få andas ut.

Medicin och omvårdnad är i konstant förändring. Med förändring kommer nya möjligheter, utmaningar, erfarenheter och samarbeten. Vi bjuder in till dagar som levererar workshops, föreläsningar och interaktiva diskussioner som är av hög relevans för den tid vi lever i nu.

När din vetenskapliga hunger är mättad kan vi erbjuda aktiviteter på Europas största träningsanläggning eller visning av ett av världens vackraste universitetsmuseum. Vi tar naturligtvis upp stafettpinnen med ett älvnära Anestesilöp. Så kom och spring så kanske just du kammar hem vandringspriset!

Varmt välkomna till Umeå!

Laleh Zarrinkoob, Kongresspresident, tillsammans med den lokala kommittén:
Jörgen Edlund, Michael Haney, Monica Palmén, Roman A’roch, Niklas Larsson, Amanda Irgum, Elin Brändström, Jadranka Plese, Matthias Schien, Simon Jakobsson, Magnus Engström och Midia Mohammed-Amin. 


Programportalen för SFAI & AnIva-veckan 2024 är öppen!

Klicka här för att skicka in förslag.Information om kongressen: 

Datum: 20-22 september (förkurser 19 september)

Plats: Umeå Folkets hus
www.umeafolketshus.se

Registreringens öppettider
07:30 - programmets slut

Viktiga datum:

  • Anmälan öppnar 1 mars
  • Abstract öppnar 1 mars
  • Deadline för abstracts: 15 maj
  • Deadline för tidig avgift: 30 juni