Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Grundläggande uppgifter

Välkommen att anmäla dig till SFAI- & AnIva-veckan 2022!

Om du har några frågor gällande anmälan, kontakta Anna Zetterholm på MKON, anna@mkon.se

Sitter du på kliniken/sjukhuset kan det vara svårt att komma igenom formuläret på grund av säkerhetsinställningar och brandväggar. Prova då att göra anmälan mot ett annat nätverk eller hemifrån.

En bekräftelse skickas till dig så fort vi har hunnit gå igenom din anmälan. Denna kan hamna i spam/skräpposten så var vänlig och håll utkik där.

Tänk på att alla bekräftelser och utskick kommer att skickas till den mailadress du anger i anmälan. Många regioners säkerhetsinställningar blockerar våra bekräftelser så välj om möjligt en alternativ mailadress för att inte missa viktig information.

Varmt välkommen till Uppsala!


Alla priser nedan visas exklusive moms.

Anmälningsalternativ

Notera att alternativet "Monterpersonal - extra" inte har tillgång till det vetenskapliga programmet. Om de personer utöver de som ingår i ert paket vill ta del av det vetenskapliga programmet, väljer ni ett av de ordinarie anmälningsalternativen längre ner i listan.

Närvaro

Anmälningsalternativ

Hotell

Välj hotell

Hämtar hotellrum

Övrigt

Här kan du ange om du har några matallergier eller andra önskemål rörande denna konferens.

Betalning