Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

Stora Likarättsdagarna 2024

21-22 maj

Tillbaka till likarätt.nu


Välkommen till Stora Likarättsdagarna!

Den 21-22 maj, 2024, arrangeras kongressen Stora Likarättsdagarna och Stora Likarättsgalan på Malmö Arena. Vi firar 10-års jubileum!

Region Skåne ansvarar för arrangemanget i nära samarbete med Musik i Syd och Svenska Läkaresällskapet. Läs mer om hela kongressen, ladda ner en sprillans ny tidning samt spana in det senaste på www.likarätt.nu

Kongressen välkomnar alla yrkesgrupper i samhället. Du är varmt välkommen oavsett var Du arbetar eller var Du bor i landet! Du som är ST-läkare kan delta bägge dagar och då få ett kursintyg motsvarande SoS delmål a2 i etik, mångfald, jämlikhet.

Under första dagens eftermiddag samlas alla i stora arenarummet för gemensamma föredrag. Efter föredragen bjuds det in till ett gemensamt mingel. Därefter avslutas dagen med Stora Likarättsgalan, fylld med sång och musik. Biljetter till Stora Likarättsgalan bokar Du själv via en extern länk som Du får från oss. Se nedan.

Den andra kongressdagen kan Du som deltagare välja ett av tre fördjupningsspår med särskilt fokus på;

-Medvetna mellanmänskliga mötens magi
-Jämställdhet, normkreativitet
-Psykiskt & Fysiskt funktionshinder


Till varje fördjupningsspår finns en liten förberedande uppgift som Du får i god tid innan kongressen startar. Det kan t ex vara att se något på webben som vi tipsar om, eller en text att läsa igenom innan vi möts.

Fika & lunch/brunch igår, liksom lätt mingelmat.

Varmt välkommen!

Region Skånes Likarättsakademi