Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

20:e Svenska Kardiovaskulära Vårmötet 2018

25-27 april

KÄRA/-E KOLLEGA,

Äntligen är storhelgerna slut och fulla med energi tar vi nu itu med 2018 års jubileumsmöte. I egenskap av ordförande i organisationskommittén vill jag än en gång tacka alla som skickat in symposieförslag, vilket gjort att vi med Er hjälp kommer att erbjuda ett program med både djup och bredd på Svenska Hjärtförbundets 20:e Svenska Kardiovaskulära Vårmöte som äger rum 25-27 april på Waterfront, Stockholm. OBS! Det preliminära programmet finns ännu inte tillgängligt på vår hemsida men läggs ut i mitten av januari.


Jag vill också påminna er om följande: 

För att underlätta allas planering till vårens möte har vi tidigarelagt sista datum för abstract till 15 januari kl. 24.00.

Vårens möte kommer att ha ”overflow”- salar dvs tydligt utmarkerade platser där man kan se och höra aktuellt symposium om salen är fullbesatt.

Liksom vid tidigare vårmöten kommer det att finnas en hjälpdisk för installation/frågor om mötesappen där all information finns.


Abstract
Abstract till Vårmötet kan skickas in till och med 15 januari. Följ länken här för att skicka in abstract. Liksom tidigare belönas de bästa bidragen: 12 000 kr på varje session med fria föredrag, 7 000 kr på varje modererad postersession samt 5 000 kr för bästa fallpresentation.


ST-läkare
Ni vet väl att det är lägre kongressavgift för ST-läkare och att det kan aldrig komma för många unga förmågor så känn er inkluderade! Alltså, ST-läkarhandledare och ST-läkare – ta chansen och planera för Vårmötet som en naturlig del av ST-utbildning­en. Vårmötet är en LIPUS-granskad kurs som är intygsgivande för ST, och ett fantastiskt presentationsfo­rum för både vetenskapligt och förbättringsprojekt inom ramen för ST. Skicka som abstracts! De vetenskapliga projekten granskas på vanligt sätt av en abstractkommitté. Förbättringspro­jekten ska vara godkända av handledare/verksamhetschef och presenteras som poster.


Utbildningar i anslutning till Vårmötet
Liksom tidigare år kommer Hjärtförbundets arbetsgrupper att anordna kurser dagarna innan själva Vårmötet vilket vi återkommer med.


Så bäste/-a kollega välkommen med bidrag och känn Dig hjärtligt välkommen till Stockholm för att tillsammans göra det 20:e Svenska Kardiovaskulära Vårmötet till ett hejdundrande jubileumsmöte!

Önskar er alla god fortsättning!

 

Lena Jidéus

Ordförande i organisationskommittén