Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Logi i Växjö under Nuklearmedicinskt Vårmöte!

I samband med din anmälan till det Nuklearmedicinska vårmötet kan du också boka logi. Se våra alternativ och priser nedan. 


ELITE PARK HOTEL

Elite Park Hotel, Växjö är ett fyrstjärnigt hotell beläget i den lummiga Teaterparken mitt i Växjös stadskärna. Ett modernt hotell med rum i nordisk, ljus design som bjuder in till både arbete och vila. Elite Park Hotel har en bubbelpool och bastu och dessutom får du som hotellgäst träna på det moderna gymmet Nordic Wellness. Hotellet ligger 10 minuter från stationen, och precis intill Växjö konserthus.

Enkelrum : 1295 kr exkl. moms / natt
Dubbelrum : 1495 kr exkl. moms / natt

ELITE STADSHOTELLET

Elite Stadshotellet är ett pampigt och vackert hotell som andas gamla anor och erbjuder en klassisk miljö samt moderna bekvämligheter. Hotellet ligger ca 10 minuters promenad från Växjö konserthus men bara ett stenkast från tågstationen. 

Enkelrum : 1295 kr exkl. moms / natt
Dubbelrum : 1495 kr exkl. moms / natt

PM & VÄNNER

Hotellets dekor reflekterar deras filosofi skog, äng och sjö med materialval som öländsk kalksten och massiva ekgolv från de mörka skogarna. Hotellet har en bastu belägen på taket, ett bibliotek och pool som alla gäster får använda. Hotellet ligger 5 minuter från stationen, och 5 minuter från Växjö konserthus.

Enkelrum Classic: 1590 kr exkl moms / natt

Hotel Esplanad

Detta familjeägda hotell ligger 5 minuters promenad från Växjös tågstation och huvudgatan Storgatan.
Hotell Esplanads frukostbuffé serveras i den ljusa matsalen. Här finns även ett urval av böcker och tidskrifter och varma drycker erbjuds dygnet runt.

Enkelrum : 890 kr exkl moms / natt