Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Välkommen till ÖNH-dagarna 2019!


ÖNH-kliniken i Lund/Malmö tillsammans med SFOHH och FÖNH vill varmt välkomna Er till ÖNH-dagarna, Sveriges viktigaste vetenskapliga kongress och mötesforum inom öron-, näs- och halssjukdomar samt huvud- och halskirurgi! 

Mötet äger rum 9-12 april 2019 på Malmös nybyggda kongresscenter ”Malmö Live”, invid centralstationen och kommer att bjuda på ett gediget vetenskapligt program där de senaste rönen diskuteras utifrån ett nationellt perspektiv. Tisdagen bjuder på minikurser för ST-läkare varpå själva mötesprogrammet sedan inleds med Holmgrenföreläsning på onsdagsmorgonen. Programkommittén presenterar programmet här på hemsidan i mitten av oktober då anmälan också öppnas. Vi vill verkligen uppmuntra alla att skicka in abstracts och påminner om att mötet delar ut pris på 10.000 kr för bästa poster samt fria föredrag men även kraftigt rabatterar kongressavgiften för ST-läkare som skickar in abstract. Avslutningsvis får vi inte glömma mötesmiddagarna med mat, mingel och underhållning av yppersta klass. Alla förutsättningar för en lyckad och minnesvärd kongress! 

Varmt välkomna, vi ses i Malmö 2019!

Per von Hofsten, 

Ordförande organisationskommittén ÖNH-dagarna 2019 

motionmailapp.com